- DAMN U

Imorgon går flyget ner mot varmare temperaturer, inget jag tackar nej till. Nerverna spelar mig ett spratt och jag har världens flygskräck. USCH. det ska nog gå alldeles utmärkt. Nu ska jag fixa det sista och hoppas på att min semester blir den bästa. Puss och kram fina ni så hörs vi senare! :)

- Ny energi

Efter tre Intensiva veckor är jag uppe på ytan igen. Jag har hämtat ny energi och lever för dagen. Och en positiv nyhet är att jag kommit fram till vad jag vill att denna blogg ska rikta sig mot. Har sagt det förr men säger det igen. Jag kommer till stor del skriva om dans eftersom att det är det jag gör i princip varje dag. Men jag kommer också att skriva om träning och hälsa överlag för det är det jag tycker är intressant. Nu har jag också förlorat min apple oskuld och investerat i en iPod touch generation 4. Vilket också innebär fler uppdateringar. Ni kommer få ta del av bilder, goda råd och för det mesta positiva rader här på min blogg. Keep reading!


- jag älskar dig mer och mer


- back on track.... sooon

sooon my friend är jag tillbaka up på banan igen,, och då är jag förhoppningsvis lite mer inspirerad att blogga. har dessutom en massa nya ideer till en snygg design.. 

Vi hörs för nu först och främst väntar en lång dusch! :)

RSS 2.0
#meny { width: 800px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 120px; }