50 Kilogram Lättare

Efter att ha konkat på två stora tunga väskor fram och tillbaka i princip hela dagen så sitter jag nu i soffan och vill inte gå härifrån på minst en och en halv timme. Hela min kropp känns som att den flyger efter att ha som sagt konkat runt på tjockis väskor hela dagen. En del har jag iaf fått klart, vilket jag tycker kääns jätte skönt. Nu kan jag chilla resten av lovet och bara ta det lugnt!

Nu ska jag fortsätta vila och ta det allmänt lugnt.


Evigheter

Det känns som jag suttit här i evigheter, dock är det bara en och en halv timme och jag ahr bara gjort klart en sak,, suck julia du måste vara mer motiverad. jaja snart kommer E och N hit hoppas att det blir lite roligare då,, nu lär jag väl fortsätta med teknikrapporten......


såååååååååååååhääääääär roligt har jag!

Biblioteket

Nu var det ett tag sen ni hörde av mig, och jag av er, hehe. Iallafall så igår had ejga väldigt mycket att göra, jag jobbade först från 8.45 - 11.00. Därefter åkte jag hem, läste hela tre timmar i min bok och sen pkte jag tillbaka och jobbade ytterligare 1 timme och 30 minuter. Sen hem och förbereda för idag. Idag ska jag plugga jobba, plugga, äta, träna hem och sova. Intressant va, nej kanske inte men tänkte om ni ville veta varför jag inte har tid för bloggen så mycket.

Nu skriver jag bara för skrivandets skull, borde börja plugga så jag blir klar i tid.

Ha en bra dag så hörs vi ikväll!!


En trött liten flicka..


Sportlov= Extra Mycket Att Göra

har fullt upp och bloggen skjuts ät sidan... tyvärr


Mina Syskon

Jag har tillsammans åtta syskon, varav tre av dom träffar jag inte alls av olika anledningar. Mina andra 5 syskon är inte riktiga syskon. Jag har en biologisk syster, en halv broder och 6 låtsas syskon, tre av dom träffar jag inte som sagt. ett av låtsas syskonen har jag inte träffat på länge då han trivs bäst hos sin mamma. Hans  bror (varav min låtsasbror) hälsar på här ibland vilket är väldigt trevligt. ( hans pappa är tilsammans med min min mamma. ) Mina låtsasbröders syster är den äldsta av mina syskon och har flyttat hemifrån, hon är väl den som jag har mest kontakt med av de som jag inte bor tillsammans med. De jag bor med , en lillasyster och en lillebror. Är nog bland dom jobbigaste och drygaste som någonsin skapat. men de är även bland de käraste jag har. Ena dagen kan jag vara jätte bra överens med dom andra dagen vill jag flytta till jordens ändå och hoppas på att de inte komemr och hälsar på mig.
Jag älskar mina syskon väldigt mycket och är glada att det är just de jag har som syskon! Låtsas som biologiska och allt därimellan!


den yngsta!


Sound Of Music


( Bilden tagen från metrobloggen.se)

Behöver säga mer än att musikalen är grym. Jag blir så rörd. Hehe, måste berätta en liten cool grej, jag har pratatr med SOFIA RÅGENKLINT( Maria i sound of music) !! Coolt vaa? hehe, nej kanske ni inte tycker det, men jag gör.

Nämnde jag att jag är med i en tävling på C'blogg. Hennes fantasi fulla blogg hittar ni här.

kram!


Somliga Går Med Trasiga Skor

Vilket jag då har sluppit undan, men det tpar kalla tygskor bör raknas som trasiga vinerskor, det blåser ju rätt igenom. men det var inte det jag täntke ta upp nu.. Hehe.

Har varit på dans studion med min kära vän S. Vi fixade klart barndansgrupperna så nu kan jag lägga det åt sidan. Nu kan jag och S träffas och bra dansa loss, träffa människor och prata. Väldigt mysigt, men en spölik känsla på samma gång. Känns som att det spökar på dansstudion vilket är lite kusligt när man är där ensam och väntar. I varje fall så är jag hemma nu och tänker ta dedt lugnt ett tag till innan jag kryper ner. Sitter så bra här i soffan och skulle kunna sova här... fast nej.

Godnatt kära läsare!



Tävling Samt Sportlov

Är med i en veckansblogg blogg tävling på C blogg. En direktlänk för att komma till hennes blogg genom att klicka här. ( öppnas i nytt fönster)

Nu har jag sportlov, men annars en helt vanlig fredag, ses senare!


Mitt I Allt

Stolt jag är, första lönen på mitt jobb! hihi. Lite smått stolt över mig själv. Men nog om mig måste skynda mig att klä på broder och åka och skjutsa syrran till träningen. Iaf så sitte rjag barnvakt ikväll och det är väl,, jobbigt! men vad gör man inte. Men iaf måste plugga lite och eftersom at tjag inte gjort något de senaste dagarna i skolan lär jag ta hem och plugga sönder under lovet. Vi får se det från den ljusa sidan och hoppas att jag lär mig något nytt!


Stressar Som Vanligt

Slänger in ett snbbt inläff innan jag far iväg till dansen med lite jobbig huvudvärl, hoppas den släpper. Annars så har min dag varit okoncentrerad,flummig och väldigt trött!


Tidig Morgon

Klockan ringde redan vid 6.00 men jag kunde inte ta mig upp förens en halvtimma senare. Sovit hur bra som helst i natt, det var synd bara att jag gick och la mig så sent så jag fick inte sova så många timmar jag ville. Men nu måste jag rusa, har inte ätit frukost än och bussen går om 40 minuter!

Hoppas ni får en bra dag!


Att Göra Lista

Finns så otroligt mycket i min skalle som bara snurrar just nu. både i skolan på jobben samt här hemma! Det jag skulle behöva är en assistent som kan tjata på mig att göra det jag ska och inte slösa bort tiden. Jag behöver åtminstånne göra en lista på vad jag ska göra så jag inte glömmer dom viktigaste sakerna i livet som att sova, äta, duscha, andas, LEVA!

En hel dell ahr dock redan prickats av från min lista. Känns skönt, nu duschen!


Där Trivs Jag som Bäst

Ute i lugn och ro, på sjön, vickar lite på handen så det rycker i fiskelinan, varma kläder och en termos med varm oboy, kanske något smarrigt att äta också. Då är livet som lugnast och jag trivs som bäst. Alla krav, allt snicketisnack, alla måsten osv. försvinner och man hittar sig själv. Idag var en kall och solig vinterdag på runn. Det var mysigt och något jag skulle kunna göra en söndagseftermiddag.
När jag kom hem åt jag lite mat för att sen ta väskan med skrillorna och mig själv på cykeln ner till sportfältet och åkte lite skridskor med Maria. Faktiskt väldigt roande.

Nu däremot ska jag roa mig med lite engelska!

kram kram


Dock var jag ju utomhus idag!

Konståkningsklubben Repar Inför Vårshow

Mina Gobitar!


Inte Okej

Okej, jag har varit super duper dålig på att blogga, men jag har haft en del att stå i idag. Bla varit i skolan och varit med emma och lämnat tillbaka ett par skor samt införskaffat matsäck tills imorogn då vi ska ut på runn och pimpla! Hoppas vädret är bra för jag vill verkligen inte att det ska vara dåligt så tröttnar man! Det komemr jag iaf att göra med mitt toppen tålamod. En rörig dag med mycket plugg, nu ska jag måla naglarna och fixa lite inför imorgon. Kommer ha med mig kameran så det blir nog lite bilder därifrån, hehe.

Måste rusa!


Det säger bara swisch...

Älskar No Prov En Måndag Morgon

Minhelg har nog varit den mest slappa på länge. Kan behövas lite då och då. I helgen har jag som sagt inte gjort så mycket, åkte på ett lätt migränanfall i fredags och send ess har jag abra vgat tagit det lungt. Det är så obehagligt. Men iallafall i lördags slappade jag bara i soffan och tog det lugnt. Idag har jag pluggat och varit tränare. Det tar mycket på att vara tränare åt mindre barn när dom inte gör som jag vill. Men nu trots allt så blev jag klar med koreografin till alla tre vilket är jätte skönt. Nu kan jag lägga det åt sidan och fokusera på mig själv.

Mycket snack och liten verkstad, om jag ska klara kemi provet imorogn lär jag nog sätta fart! tv tittandet börjar klockan 9 och jag har varken ätit eller duschat!



Sitter Här Och Har Det Bra

eller inte, jag är slut på ork och är trött och vill sova. Har suttit i soffan typ hela dagen, ska väl snart fixa med programmet inför imorgon, sen är allting klart. vilket känns bra så jag kan lägga det åt sidan och fokusera på mitt mål tills i höst. Ett mycket stort val ligger dessutom som två tunga stenar på mina axlar. Känns lite sådär jobbigt. och på måndag ska det bekräftas. Tror jag vet vad jag vill iallafall måste bara ta modet och ta ett steg närmae vuxenvärlden!

Imorogn kommer J och M hit och hjälper mig med ett program som inte vill fungera! Guld värt att ni kommer och hjälper lilla otekniska mig!

Underbart

Nyss kommit hem från dansstudion och jobbet. Nu ska jag bara ta det lugnt och göra klart lite program tills imorgon. Tar en promenad ringa en vän osv. Bara ta det lugnt och hoppas att huvudvärken vill släppa lite. Även om det inte är så farligt, typ ett tryck eller jag känner mig trött, vet egentligen inte alls hur mitt huvud mår. Roligt.

Ha en fin dag!


fiiiint


Tunatutten

Ska packa min väska och åka till kupolen med N idag. Det blir najs, och ikväll ska jag vara med S och E. Kvällen kommer vara bra. men måste nog skynda mig om jag ska hinna  nu. Måste införskaffa mig viktiga saker. Rörigt det här blev, men det är sånt som händer.

Måste rusa..


Huvudvärk

Huvudvärken börjar smyga sig på. Det har varken blivit krönika eller potatiskravaller.. Usch och fy, funderar på att ta fixa allt tills imorgon och packa väskan och krypa ner på en dejt med kudden. Skulle vara otroligt skönt. I morgon är det helg, vilket är ett plus i kanten. Blir jobb som vanligt, men även tid för vänner. Känner på mig att det komemr bli en mycket fin helg!

BLABLA
GODNATT


ÖÖH?


Så söta dom är! Kärlek till dom!

Fegisar

idag har det varit en kind of dryg dag. Ville verkligen inte gå upp ur sängen imorse. Det var så varmt och gosigt under täcket. Jag överlevde i varje fall dagen och nu väntar städning och göra klart lite svenska. Kan vara skönt att ha det gjort innan helgen och så vidare. I svenskan så ska vi bland annat skriva krönika. Jag vet exakt vad jag ska skriv om och det ska bli så sjkut roligt att se när den är klar. Haha, skrattar redan över resultat för det kommer stämma så sjukt bra överens med verkligheten!

Det har också varit en rätt omtummlande dag men jag har också lärt mig att stå för vad jag säger och det jag gör. Jag är stolt över att vara mig själv och faktiskt ingen är så bra på att vara jag som jag är. Det kan låta ego men ibland behöver jag få skriva av mig positiva tanker som stärker mig själv. Tycker lite synd om dom som lever under en täckmantel och låssas vara någon som dom faktiskt inte är. Lite fegt sådär! Men det är upp till var och en själv. Jag ger tips som jag tycker är bra, sen behöver ni faktiskt inte alls tycka som jag utan helt tvärtom, helt okej för mig.

Mycket text hit och dit kan vara bra ibland.
Nu en bild som avslut!






Samhällskunskap

Har lunchrast nu och till mat fick vi pannkakor. Jummie. Nu väntar vi på att so ska börja så att det är en mindre lektion på denna dag, förhoppningsvis är musiken inställd igen!

Ha en bra seg torsdag hörrni!

I've Got You Babe


Som Ett Slag I Magen

Jag är både tom på ord och ork.
Dagen igår lekte sönder iallafall.
Så.nu.vet.ni.


Ikväll Blir En Bra Kväll

Ska packa, bädda sängen, klä på mig och platta håret innan jag drar iväg till kupoel en snabbis och åker vidare till denice för en myskväll. Jag är ju faktiskt ledig i morgon med, så vi tänkte lyxa till det lite! Det kommer bli ur mysigt och jag bara väntar på att få lyxa till det lite extra såhär mitt i veckan.
Ha en bra kväll hörni!


Typ ungefär såhär!

Ahora o nunca


El exceso de español, pero ahora es el caso!


Chillar Väl I Soffan




En Bild, Eller Två




bjussar på den


Aftonbladet

Hur fränt är det inte att aftonbladet ringer till min mamma och frågar om de får publicera hennes blogg i morgondagens tidning?!
Jag tycker det är rätt häfitgt i varje fall. 

Nu väntar en hel stapel av plugg. Ledig imorogn och på onsdag ialla fall, känns bra! 

 

Alla Hjärtans dag

Som på alla andra bloggar man läser kan man omäjligt missa att det är alla hjärtans dag idag. Vilket inte känns så speciellt eftersom jag varken har pojkvän eller umgås med mina nära och kära. Ska sitta barnvakt här hemma åt lillebrodern som är oerhärt dryg medans Mamma och "Pappa" sitter och gottar sig på en fin restaurang. Syster yster sitter väl inne på sitt rum som vanligt. Fast jag ska inte klaga rätt bekvämt att sitta här för mig själv att filosofera. Mamma har dessutom varit supermamma idag och bakat kladdkaka i en hjärteform! Urgulligt!
Som plåster på sprutan sticket liksom!
( Har tagit spruta idag, aj min arm! )

Ha det bra!

Kram på er och ha en fin alla hjärtans dag. Ta hand om varandra!


Helg Är Till För Ta Igen Sig

min lediga helg har sprungit förbi. Ledig och ledig skulle jag väl inte vilja kalla det. ar varit igång hela helgen och har knappast kunnat sova om natten. I natt kunde jag dessutom inte ligga på min högra axle, min favoritsida för att där hade ett blåmärke tagit plats!

Nu har jag jobbat samt pluggat klart för idag. Nu ska jag ta en dusch och sedan äta lite innan jag kikar på söndagsfavoriterna i Malibu.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kram!


Ett Samhälle Fullt Av Idioter


Dans

dansa har nog blivit mitt prioett på fritiden. Har haft super kul idag med sofia. Lunchade på P&L café efter tre timamrs jobb. Sen drog vi tillbaka och kollade på breakdansarna och efter det dansade vi själva. Mest jag faktiskt.. höhö. Nästan klar med intagningsdansen nu till gymnasiet. Det känns riktigt bra! Överlycklig att jag vet vad jag vill!

Nu ska jag chilla och ladda inför imorogn då mer jobb väntar och plugg!


Min Åsikt

Var dig själv, spela inte nån du inte är. Låtsas inte att du är någon annan, va inte falsk, våga visa vem du är helt enkelt. Tro på dig själv!


Skidor

Haha, jag tog dom allt för små skidorna och gick iväg till mellsta idag efter skolan och åkte ett varv, mer pallade inte mina fötter som gjorde väldigt ont eftersom att pjäxorna var för små. Ska snart peta i mig lite käk innan jag drar vidare ner till dansstudion och förbereder med sofia lite grann. Blir en super fredag, kommer dock vara hemma kring nio halv tio måste lägga mig tidigt så jag får sova ut i morgon. Imorgon ska jag även fixa klart alla program med sofia och med mig själv.

Datorn få stanna hemma, vi hörs väl ikväll eller imorogn!

Audition

Adition för att komma in, Audition för att få var med att uppträda på regionala scener, audition för att uppträda i stockholm, audition för att komma in på danshögskolan! Det låter super roligt och jag vet verkligen vad jag vill nu med gymnasie valet. Känns så skönt att få ha det gjort, nu kanske jag kan sova om natten.

I morse hade jag även nationellt prov i svenska och det kändes super bra. <JAg är nöjd och gjorde mitt bästa, mer kan jag inte göra. Jag är så glad och mmm jag bara njuter imorogn är det fredag och denna torsdag har varit den bästa på väldigt länge!

Tidig kväller ikväll, godnatt!

Audition

Adition för att komma in, Audition för att få var med att uppträda på regionala scener, audition för att uppträda i stockholm, audition för att komma in på danshögskolan! Det låter super roligt och jag vet verkligen vad jag vill nu med gymnasie valet. Känns så skönt att få ha det gjort, nu kanske jag kan sova om natten.

I morse hade jag även nationellt prov i svenska och det kändes super bra. <JAg är nöjd och gjorde mitt bästa, mer kan jag inte göra. Jag är så glad och mmm jag bara njuter imorogn är det fredag och denna torsdag har varit den bästa på väldigt länge!

Tidig kväller ikväll, godnatt!

Ett Ögonblick Som Förändrade Allt

När min mamma ringde mig och berättade att jag har blivit stora syster igen!

Att få ett till syskon var nog det bästa. Jag har alltid önskat mig en lillebror och visst fick jag det. De första två månaderna var turbulenta elelr vad det heter. Dom var jobbig ai varje fall. HAn tillbringade sin tid på sjukhuset med mamma och jag, agnes och micke var hemma. Hela somamren gick åt att åka fram och tillbaka till sjukhuset. En mycket svår tid som jag har väldigt stor nytta av idag. Ge aldrig upp!

Idag är han en liten jobbig dryg lillebror på tre år som gör allt för att reta upp mig. Men jag kan trots allt inte bli arg på honom. Han är så söt med sina hundögon och speciellt när han kommer på morgonen vid si så där 06.20 brukar det knacka på dörren och där står han med sitt täcke och sin kudde samt sin tutte och trasa. Det går inte att säga nej, fast jag vill ligga kvar i sängen och sova ett tag till måste jag gå upp och göra välling och sen är min morgon igång!

Min lillebror och mina familj betyder oerhört mycket för mig, utan dom skulle jag inte kunna stå på egna ben!
Min lillebror är ingen annan lik och jag älskar honom och min familj runt jorden till solen och tillbaka.


här har ni han! Busungen

Är Huvudet Dumt Får Kroppen Lida

ja har gjort mina träningspass för idag. Sjukt roligt men aj min axel. Båda danserna kräver bakåt kullerbyttor vilket resulterar i stor böld/knöl/stort blåmärke på min högra axel. jaja det går över. Men det är också så värt det. Danserna är hur roliga som helst. Och det är helt olika teman på dom och jag bara älskar det.

Nu ska jag försöka stoppa i magen lite mat och börja koerografera till både konståkning och gymnasieskola!
samt plugga..

Nationella imorgon förresten! jaja
hare!

Min Bästa Vän

Har faktistk ingen allra allra bästa vän som jag berättar allt för. Finns nog ingen av mina vänner som vet allt om mig. En bästa vän för mig är någon jag kan lite på till 100 %. Blod, svett och tårar, vått och torrt, Lyckligt som sorgset, flicka som pojke, spelar ingen roll. Alltid ska man finnas vid den andras sida och stötta.

Jag har många fina vänner som betyder mycket för mig. utan er skulle det inte finnas någon Julia. Ala är ni lika mycket värda och har en stor plats i mitt hjärta! <3


Min Bästa Vän

Har faktistk ingen allra allra bästa vän som jag berättar allt för. Finns nog ingen av mina vänner som vet allt om mig. En bästa vän för mig är någon jag kan lite på till 100 %. Blod, svett och tårar, vått och torrt, Lyckligt som sorgset, flicka som pojke, spelar ingen roll. Alltid ska man finnas vid den andras sida och stötta.

Jag har många fina vänner som betyder mycket för mig. utan er skulle det inte finnas någon Julia. Ala är ni lika mycket värda och har en stor plats i mitt hjärta! <3


Sometimes I'm Gonna Have To Lose

Nationella idag gick väl sådär, det kändes bra tills min lärare avslöjade lite svar och då sket allt sig. jaja sånt är livet och jag får visa mina kunskaper på torsdagens fria skrivning istället. Jag har perfekta ämnet att skriva om. Och jag har reda börjat fundra på vilken typ av text det ska bli. Känner på mig att det kommer gå bättre!

Nu tror jag att jag ska ta och titta på sv artikeln och se till att den blir en bra artikel som jag är nöjd med.
Fortsatt trevlig tisdag hörrni!


Om Det Här Vore Min Sista Dag

man kan tolka det olika, jag tänker inte tolka rubriken som något negativ, jag tänker ta det positivt. så..
Om det här vore min sista dag i sverige så skulle jag packa ihop mina saker och ta med min familj och mina vänner till Ney york city eller en annan stor stad i USA! Där skulle vi leva livet och vara lyckliga hela dagarna långa!


It Hurts

Jag bara älskar nätter som denna. Dom är så mysiga och jag vill bara att det ska vara så varenda natt! ELLER INTE! Åh helvetes maskin till mage är vad jag har. Har varken kunnat äta eller sovit ordentligt på flera dygn. Igår var en dag som började helt underbart och jag var så glad och kunde verkligen inte ana hur dagens kulle sluta. Vill bara få ett slut på skiten om jag så måste springa runt jorden 7 gånger. Imorgon är det nationella prov dessutom. jippie, så bra att jag är i skolan idag och kan läsa igenom alla texter som alla andra i min klass kan. Weej känner mig så pepp nu alltså...

Nu ska jag ta och ladda om batterierna och börja plugga så jag får någonting vettigt gjort idag, ska också försöka få i mig någonting att äta.

Kram !



Here Comes The Sun

Solen skiner och mitt humör är lika bra som solen är på topp. Varit och jobbat och det har gått super. Dom är så duktiga mina barn! Ikväll ska jag träna grupp 3 inför showen. Det kommer bli grymt. Plåtning för grupp 5 idag inför showen, dom va super fina verkligen!

Nu väntar ca, en timmes plugg och därefter ska jag på möte. Sen hem och förbereda för tränarpasset ikväll.
Nu måste jag skriva färdigt min artikel och brja på engelska redovisningen. Vi höres inom kort mina fina!


Trolleri-Mix






Aldrig säga aldrig

usch och fy var med om en hemsk händellse på väg hem grån busse. En äckel gubbe skrämde seriöst skiten ur mig! Men vi ska inte lägga ner energi på onödigt trams som han!
Tänkte bara berätta  att dagens arbete gick toppen. Det är så kul att jobba med S. Kommer så bra överens. Efter jobbet drog jag förbi en sväng vid kupolen och käkade med A. Sen tillbaka till dansstudin och kikade lite på Breakdansarna. Duktiga var som måste jag säga! Koreograferade lite till showen imorgon också, det kommer bli roligt!
Nu ska jag kanske käka lite, fast är mer sugen på godis, nej det får bli lite mat i magen innan godiset. Godiset kan få ruttna ett tag i skafferiet.

Jaja nu ska jag göra klart show programmet.

Kram från mig!

Om Ni Inte Redan Visste

Snor från systerysters blogg, och så här kul har jag på en fredagskväll...

SENASTE:
Dryck: coca cola
Telefonsamtalet: mamma
SMS: vadå vad det senast stod i det?
Sång du lyssnade på: I'm not ready to make noise
Gången du grät: förra helgen..

HAR DU NÅGONSIN:
Varit tillsammans med någon två gånger: nej
Har någon varit otrogen mot dig: nej det vet jag inte
Varit kär?: ja..
Förlorat någon speciell person: m, en väldigt speciell..
Varit deprimerad: dessvärre ja
Varit så trött att du somnat sittandes: har jag säkert

 

KÄRLEK JUST NU:
Är du intresserad av någon? hm.. ja kanske
Kan du inte sluta tänka på den personen? nog snurrar tankarna kring personen

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: jadå
Fått ditt hjärta krossat: mjoo
Skrattat så att du har börjat gråta: HAHA JA VERKLIGEN!
Träffat någon som förändrat ditt liv: beror på
Insett vilka som är dina äkta vänner: ja absolut!
Fått reda på att någon har pratat om dig: haha ja

 

BLANDAT:
Hur många barn vill du ha: 2 eelelr kanske 3, hur sk ajag veta nu?
Har du några husdjur: nope
Vill du ändra ditt namn: nej mitt namn är kung!
Vad gjorde du under din förra födelsedag: skoolan!
Vilken tid vaknade du idag: 06.20
Vad gjorde du igår runt midnatt: snurrade runt som en propeller i min säng
Någonting som du längtar till: min födelsedag och allt sroligt som händer i sommar
Senaste gången du träffade din pappa: några år sedan
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: sluta bry mig om idioter!
Vad lyssnar du på just nu: Känn ingen sorg för mig göteborg-  Håkan Hellström
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: nej elelr jo vänta! kanske
Vad gör dig irriterad just nu: att min mage bränner
Vad är ditt namn: Julia Bäst Willman
Singel/upptagen: singel
Stjärntecken: oxen
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: Domnarvet
Gymnasie: Haraldsbo
Hårfärg: Blond
Långt eller kort: jo men visst tar det sig
Längd: 161,5 cm
Vad gillar du gällande dig själv: (ego fråga)  Jag gör mitt bästa
Tatueringar: nepp, men kanske en på foten!
Höger eller vänsterhänt: höger
Operation: ingen
Bästa vän: önskar jag hade en!
Sporten du spelar: spelar? njaa


JUST NU:
Äter du: nej
Är du på väg att: prata med B
Väntar du på: att jag ska bestämma mig

 

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja 
Vill du gifta dig: ja det tror jag

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: pussar
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: romantisk
Snygg mage eller snygga armar: mage!

Tatueringar eller piercingar: njaa
Känslig eller inte: mindre känslig än mig iaf..
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: bråkstake, så länge han inte hamnar hos polisen eller gör illa någon annan!


HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: nej
Tappat glasögon eller linser: glasögon
Haft sex på första dejten: nope
Krossat någons hjärta: m
Dissat någon: haha!
Gillat din killkompis (mer än som vän): ja

TROR DU PÅ:
Dig själv: Alltid!
Mirakel: njaa,,
Kärlek vid första ögonkastet: aldrig upplevt
Himlen: nej
Tomten: nej
Att kyssas på första dejten: om det känns rätt
Änglar: '' det sägs ju att änglar bara finns i himlen, men vad gör då mina vänner här på jorden ? '' ♥


SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
Vad kan du verkligen inte leva utan: kärlek och vänskap!
Vad vet inte så många om dig?: många vet lite


Vad Är Kärlek

Kärlek är det största här på jorden. Finns det kärlek och vänskap så spelar allt annat ingen roll. Pengar, saker, hus, bilar osv. Har inget värde i jämförelse med kärlek.

Har man kärlek och vänskap har man allt man npgonsin kan önska sig!


Inte Helt Okej

Jag mår inte så värst bra, min mage lever ett eget liv, vilket den har gjort hela veckan dessutom.  Och jag kan inte bestämma om jag är mätt eller hungrig! Super jobbigt. Hoppas att jag piggnar på mig till kvällningen då jag ska först till dansen och sen hem och mysa. Men att äta fredagsmyset får vänta ytterligare en dag då mit godis löfte slutar!

Men nu ska jag gå och vila, försöka äta och bara ta det allmänt lugnt. En dusch skulle behövas.

en bild på tunikan jag köpte förra veckan!



En Gång Ingen Gång Två Är Lika Med Noll

Jag har faktiskt inte lagt ner att blogga. Det är bara det att datorn fick sig en ordentlig rensing i tisdags. Jag rensade ur bilder och musik och la över alltihopa i externa hårdsisken ifall datorn skulle krascha. Vilket inte känns riktigt bra om den pajjar nu! Om jag ska fortsätta min anledning till att inte blogga så i onsdags så dansade jag och hann liksom inte riktgt med. OCh i dag är det torsdag och jag har firat min lilla kusin. Eller ja nu stora kusin som blev hela 8 år! Tiden bara rinner iväg. Det är läskigt det där. Och snart slutar jag grundskolan och snart måste jag stå på egna ben och flytta hemifrån bilda familj osv.. Usch jag vill vara 3 och gå på dagid igen! 

Funderar på att packa väskan för imorgon och sedan lägga mig och läsa och somna i tid ikväll. Ja så får det nog bli! 

Bilder får ni när jag orkar lägga in dom i datorn. 
Det blir bra! 

 


Inte Ett Dugg Förvånad

Det är nog bara jag som lyckas ramla när jag går. Bara sådär. Skulle gå till ica på lunchen och jo men visst ligger det en Julia på marken och skrattar för sig själv och undrar hur hon hamnade där. Men jag lyckades klara mig undan några allvarligare skador. En lättare sträckning i höften samt en vrickning i foten. Men foten skadades senare under dagen då jag gick hem från bussen och lyckades vricka foten på nå vänster på en glashal isväg.
Vintern har sina negativa delar, nu hoppas jag att jag klarar vintern utan typ hjärnskakning eller liknande!


fin bild,, men har ingen dator för tillfället!

RSS 2.0
#meny { width: 800px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 120px; }