+ fem år

Och mitt upp i allt har det varit födelsedagsfirande hela dagen för min lilla prins som inte är så liten längre!


+ in action

I det tidigare inlägget är det en bild på vad jag jobbar med under dagarna. Jag är numera egen företagare! Hur roligt och inspirerande som helst. Men mer om det lite längre fram.

Nu lite bilder från livet på hushagen där jag har varit med och dansat. Men nu är det slut på föreställningar.


+ business


+ stressigt numero Uno

Världens stressigaste dag, åkte hemifrån 08.30 och var hemma igen 21.30. Dagen har rullat i ett och varit fullproppad hela dagen verkligen. Jag som skulle ta det lugnt och vila. Men jag lyckades ta igen mig tillräckligt igår för jag är trots allt på bättringsvägen. Nästintill helt bra! Vilket är extremt skönt med tanke på allt jag vill hinna med nu innan midsommar och peace and love. jag känner det på mig, att det här kommer bli en kanonbra sommar!


+ återhämtar mig väldigt länge

Att vara ute halva nätterna i kallt sommarväder med lite kläder flera dagar i rad har resulterat i sjukdom hos lilla mig. Blir yr så fort jag kommer upp på benen, jag är trött trots ovanligt många timmars sömn och halsmandlarna lever ett eget liv. Det är tur att det är värt det i alla fall! Fast en dag räcker innan jag är rastlös och otålig. Hoppas det är bättre imorgon!

Lite bilder från de senaste dagarna!


+ hushagsvandringen

Föreställningarna jag är med och dansar samt spelar en tvättkärring i kallas hushagsvandringen. Det handlar om en familj från 18-1900 talet ungefär som letar jobb i bruket på hushagen. Här är några bilder från igår.

Bilder från dt.se


+ La studenta

Mycket bilder å så på sista tiden men det är lättare än att skriva.

Kvällen/natten blev tillslut as rolig. Jag rullade hem på min cykel i min ensamhet vid 4 imorse. Nu lär jag kliva upp om jag ska hinna till föreställningen som börjar vid 14!


+ jag har slutat ettan

Seperationsångest! Jag vill att alla treor ska gå kvar! Som är så bra, och jag kommer sakna dom.. Alla föreställningar gick kanoners och nu har jag sommarlov. Kan inte fatta det. Det har gått så snabbt. Vill spola tillbaka lite och leva om några veckor!


+ "ta vara på de 2åren som är kvar"


+ mina favoriter


+ pinsamt studenter

Wehoo studentveckan har börjat för alla studenter. Själv har jag två sjukt roliga år kvar av gymnasiet innan jag är redo att ta tag i mitt liv. Men något som är säkert är att tills jag och mina klasskamrater tar studenten ska vi ha en egen extraordinär visa, inte dom gamla uttjatade ramsorna... Bättre fantasi än så borde dagens studenter ha.


+ så glad att jag snart spricker

Klar med alla skolarbeten och även klar med första året på gymnasiet. Fast mest stolt är jag nog över mig själv att jag på en helg orkade plöja igenom en engelsk bok på 400 sidor!! Allt detta jobb och slit har dock gett fina resultat! Jag kan inte vara annat än stolt över mina betyg! Wiiiiiiihhhooooo! Jag har så mycket att vara glad och stolt över och det tänker jag bland annat fira med att måla alla mina naglar med ett ett gott jävla samvete!!


+ 1800-talet

Seglade tillbaka till 1800-talet med några teatermänniskor idag. Jag dansar i början av teatern och det känns helt okej! På lördag är det premiär så då är det bara att pallra sig till gammelgården och livet på hushagen.


+ Malung

Har varit till Malung på besök idag och träffat natacha och Herman. En väldigt mysig liten småstad med trevliga människor så kan det faktiskt i inte bli så mycket bättre faktiskt! Nu ska jag fortsätta må bra och hälsa på hos gammelfaster.


+ vilar upp mig


+ nollkoll

Lovat bort mig själv lite för mycket. Trots att jag har en kalender där halva mitt liv står nerskrivet blir det ändå kaos. Det brukar lösa sig men beslutsångesten kommer krypande precis som jag-måste-läsa-ut-en-bok-med-400-sidor-på-engelska-tills-på-måndag-och-nu-är-jag-på-sidan-93 ångesten. Så typiskt att dra ut på det.


+ godis

Tuggar på godis formade som snoppar, gott och färgglatt.


+ party for everybody

En till


+ party for everybody

Suddiga, lökiga men så betydelsefulla bilder, kvällen var fantastisk!


+ en helt ovanlig tisdag

Snacka om att livet rullar i berochdalbanor, både igår och idag överraskar lärarna mig med nya saker. Ikväll glömmer jag alla bekymmer och pumpar upp och ner på dansgolvet. Ikväll ska jag ha kul, ikväll ska bli en kväll att minnas!


+ så skönt när det ger resultat

Att träna och själv se resultat är så fruktansvärt härligt! Då blir iallafall jag mer motiverad. Något som också ger mig inspiration och motivation att träna ännu hårdare är när jag är arg eller sjukt besviken. Som idag när vi fick resultatet på nationella i engelska och för mig sket sig allt. Jag blev inte alls nöjd bara besviken på mig själv, då använder jag min ilska och köttar sönder på träningen. Testa själva och lägg märke till att det känns bättre efteråt. Det funkar som tur är för mig!

På bilden nedan ser ni hur jag blir tvungen att äta äpple när jag inte kan ta tillräckligt stora tuggor!


+ sista veckan


+ 13.56

Det tar 2 sekunder att bli kall och 2 timmar att bli varm igen. Detta väder och utomhusrepetioner är ingen bra Kombination. Hoppas tossorna hinner Tina upp innan gymmet om drygt en timme bara, annars kommer det brännas sådär jobbigt!


+ det var ok tills andra låten spelades

Okej kvällen var rolig och spännande ett tag, men när andra låten tuggades ur högtalarna förstördes allt. Musiken är viktig suger den suger festen!


+ Sådan festfixare sådant party

Jag borde få en utmärkelse i att planera festkvällar, eller i alla fall hur man tar sig dit och hem på ett smidigt sätt när avståndet inte är gångavstånd. Bara.9.månader.kvar.till.18.och.ett.fett.körkort.


+ hjärtinfarkt

Gottfrid och hans vänner stormade in i mitt rum när jag sov. De hoppade och skrek och jag trodde jag skulle få en hjärtinfarkt, dom vet hur man ska skrämmas!


+ kalasdax

Idag fyller härligaste Mia år, ett stort grattis till dig. Och ikväll bär det av till Falun på lite kalas. Matte nationella proven fick kalasbra precis som betyget i dansen. Nu går det framåt! Snart sommar och lov, peace and love närmar sig och snart är sommarjobbet kirrat!


RSS 2.0
#meny { width: 800px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 120px; }