- Break

tar en paus från allt, tillbaka när jag känner för det!

- bara en liten grej att tänka på

" Det är aldrig försent att ta tag i sina bekymmer "

- plugg

plugg är nog 1/3 av mitt liv, de två resterande delarne innefattar mat och dans. har ett prov på tisdag, och ett prov på tordag nästa vecka. imorgon har vi test på engelskan och sen har vi en dans läxa. tänkte bara s att ni skulle antecka... 

Back to.....hell...

- Nya favoriter

James Blunt – Carry You Home
James Blunt – 1973
James Blunt – Stay The Night
Adele – Make You Feel My Love (album)
Adele – Hometown Glory (Album)
Adele – He Won't Go
Maroon 5 – She Will Be Loved
Maroon 5 – Moves Like Jagger - Studio Recording From The Voice Performance
Maroon 5 – Misery
Nause – Made Of - Radio Edit
Joshua Radin – Streetlight
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home
Tracy Chapman – Baby Can I Hold You
Jose Gonzalez – Heartbeats
The Notwist – Off The Rail (Album Version)
The Blanks – Hey Ya!

- Helg

Och så blev det fredag, ntligen fredag, äntligen helg. I helgen ska jag inte göa något speciellt bara ta det lugnt och mysa med mina fina bästa hjärtan och plugga samt jobba lite. 

Mateprovet gick bra, tror jag, det kndes bra iallafall och jag fick B ( VG+) på min första inlämningsuppigft!!! glaaad glaaad glaaad 

Nu tar jag helg genom att städa och sen krypa ner i soffan :)

- Matematik prov

Eftersom att matte är kanska kantigt oc exakt passade en perfekt rättstav rubrik in i detta sammanhang. I övrigt är jag bara förbannad och har prestationsångest. Imorgon har jag matte prov och jag har tränat hur mycket som helst och kan ändå inte allt! Skönt nog kan jag det mesta, men det är väl borta med vinden imorgon bitti när jag väl sitter där i skolbänken. FML right now. den här godingen har blivit undanknuffad i gaderoben i drygt en vecka nu, kanske dags att ta fram den igen till helgen och få tankarna på anant håll.

- vildmarksliv

har hat otroligt mycket att göra i veckan, plugg, dans, plugg, dans lite emr plugg samt lite plugg och dans! Men det har varit en rolig vecka. Jag har varit på mycket bra humör och imorgon är det fredag vilket gör det ännu bättre. Och ännu piggare blev jag efter våran lilla vandring ut till rottneby i Falun. Det var super mysigt och toppen väder. Nu är mina kinder så pass rödrosiga som de kan bli och nu väntar städning samt plugg! Dessutom lite barnvakt som topping :)
Ha det bra bästa ni! :)

- städning

ingen bloggning igår och allt berodde på städningen. Tidsoptimist som jag är så tänkte jag att om jag rensar ur mitt rum hinner jag både det här det här och det här. Men naturligtvis tog det mig alldeles för lång tid att städa. Jag höll på i sex timmar. Så nu är mitt rum finare än vanligt. Dock så vill jag nu införskaffa nya möbler och nya textiler och ja skaffa mig ett mysigare rum som jag trivs lite bättre i. Jag har en bild i huvudet över hur jag vill att det ska se ut. Och nu hoppas jag bara på att jag har tålamodet att hitta den rätta inredningen.


Jag gillar det har mer lantliga, shabby chik stilen och har gjort det gansak länge. Jag har alltid velat leva som de gjorde förr i tiden för det verkade mycket trevligare och mysigare. Eller leva var väl att ta i men ha det ungefär lika i hemmet. Så jag har tagit insperation från bloggar, hemsidor och affärer.


Jag hoppas bara mamma går med på det här nu så att jag kan sätta igång att inreda mitt rum på mitt sätt!Nu ska jag återgå till engelska arbetet. Och ikväll får ni bilder från helgen!


Ha det bra så länge.


Lot's of love

- 1000 å en natt

godnatt fina ni, återkomemr imorgon om helgens händelser!

- skärpning

Nu är jag äntligen klar med min novell! Känns sisådär eftersoma tt det blev ett väldigt stressigt arbete. JAg började med den imorse och skrev klart den för typ 10 minuter sen föra tt den skulle vara inne imorgon! Dålig planering av mig men i framtiden ska jag försöka bli bättre på att ordna upp fritid med plugegt så att det slipper bli såhär. JAg måste hitta en balans liksom.
Nu ska jag i alla fall ta och packa ner lite saker inför imorgon. Det lär bli en lång dag. Men kan inte riktigt avslöja det än. Vi tar det i sinom tid. Nu mat och sedan läggdags!
Mums godnatt!


Saknar er tjejer + ET + EH <3

- håltimme osv

idag är jag väldigt duktig, jag stannar kvar i typ tre timmar fast jag har håltimme, och jag ska skriva klart min novell under håltimmen och så vidare. har en lektion kvar som börjar om en timme, dryyygt. För att få lite extra energi så tjockar jag i mig godis som är mindre amitiöst och hälsosamt! 

imorgon är det helg! vilket är jätte skönt, och imorgon händer det grejer :) men berättar mer om det senare, ha det bra
hejjs!

- Grey's anatomy

ikväll efter dansen börjar det mest efterlngtade programmet nånsin! Nämnligen greys ååå det är så bra!!! 
hihi..
Men men, nu blire lite plugg fram till circus 18.00 då jag cyklar iväg till dansen och matar på med träning, träning, träning!!

- stretch + skolfoto
- waynes coffee

direkt efter skolan åkte jag, johanna och marika ner på stan och fikade på wayens i falun. Vi satt där i två timmar och pratade och hade det mysigt. Men nästa gång ska jag vara nyttig och ta en smootihe elelr något i den stilen.

Sitter btw och bloggar från min nya pluggdator som vi har fått gratis från skolan. Jag känner mig jätte bortskämd med två nästan helt nya datorer. Men den jag använder nu ska jag enbart använda för plugg och den andra för fritid, så någon måtta ska det vara. De enda undantagen för denna dator är facebook och bloggen. Hiihi

Men nu ska jag fixa ett bildinlägg åt er och sen plugga vidare innan desperata hemmafruarna visas på kanal fem klockan nio!!!!

Kramar


- bara sådär

ibland får jag sånna ryck och ideér om att flytta hemifrån, inreda på mitt vis och få ha det precis som jag vill. skaffa ett jobb och tjäna egna pengar. bli sambos. skaffa körkort + bil. och ja bli vuxen helt enketl. Eller bli 22 år. Det är en perfekt ålder. inte för gammal inte för ung utan någonstans där mitt i mellan. fast först skulle jag skulle vilja resa runt i världen och se mig omkring och bara njuta av livet. vara med vänner och ha det bra inte ha några måsten elelr behöva ha prestationsångest i skolan. Bara leva livet.
- tha geeks

sitter i cafeterian med några i klassen och alla med varsin lika dator! vi ser lite nördiga ut och alla sitter på facebook. Dags att skaffa oss ett liv kanske :)

Snart börjar engelskan också. VI hörs senare!

- lata söndag

Söndagar är bra lata dagar, jag gör ingenting. Jag strosar oftast runt hemma i mjukiskläder och sitter vid datern elelr är ute och träffar någon. I mjukiskläder. Som idag har jag bara tagit det lugnt och itne gjort något speciellt. Eller jo jag har övningskört på större vägar vilket kändes väldigt bra! Eftersoma tt jag tröttnat på industriområdet för länge sen!
Nu ska jag äta och sen lägga mig och läsa för mitt huvud är lite upp och ner. Det bankar lite här och var och jag tror tor är på hugget med sin hammare idag!

- Back on track

nu ör jag på banan igen om man säger så, jag har kommit igång med allt arbete som kommer fortsätta året ut och därefter så får vi se hur det blir. Förhoppningsvis så får jag allt jobb samlat på söndagarna. Så jag har åtminstånne en ledig dag på helgen och kunna gör avad jag vill! Känns hur som helst riktigt bra att vara tillbaka igen. Det var så kul och inspirerande att få se de små liven röra sig på isen. Jag älskar att jobba! 

Resten av dagen är helt fullproppad med saker plugga, övningsköra, fika, läsa böcker osv..

Ha e fortsatt bra dag! 

Adele – Make You Feel My Love (album)
http://www.youtube.com/watch?v=LLoyNxjhTzc&ob=av2n

- lördagen den 1 oktober

tänk att det redan är oktober, det går för fort! Snart är det ju dags att börja köpa julklappar nästan ju!
Idag har jaag inte gjort något speciellt men ändå gansa mycket. Jag har jobabt varit på möten och bränt ett par hundralappar. Har inget mer för tillfället att dela med mig av, mer än två biler på dessa skönheter! 


RSS 2.0
#meny { width: 800px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 120px; }