Bröllop I England

Är det bara jag som missat englands prins bröllop igår. Haha. Jag som tycker det är så fint med bröllop..
Men Men, jag får väl se fram mot mitt egna, om jag ens gifter mig vill säga.

Idag väntar roligheter fram mot kvällningen. Grilla med grannar och sedan umgås med vänner. Men innan kanske det blir att kolla lite fotboll. Det återstår och se!

Allra allra först blire lite plugg, SUCK!

Vi hörs!


Skräckfilmer

.. är inte min grej. Usch satt med Iphone och knäna högt uppdragna för att inte kunna se filmen. Hörde ändå skriken nej fy. Never again. Men som justin Bieber skulle ha sjungt "Never say Never" Aja vad jag babblar hur trött som helst.

Godnatt!


Hår Tips

Juste, när jag var hos frissan så passade jag på att fråga vad man ska göra för att slippa få håret så sliten med en gång. Eftersom att mitt hår slits på typ två veckor. Då gav hon mig följande tips:

- Sov med fläta
- Använd hårinpackning
- Använd inte hårsnoddar med metallspänne
- Blir håret lätt solblekt, använd speciellt schampo mot UV strålar
- För färgat hår, använd shampo för färgat hår
- Använd värmeskydd om du plattar/lockar håret!

OBS! För punkt 2, använd inpackningen mellan shampo och balsam då shampo öppnar hårstrået lite och balsam stänger. Och för att näringen ska ta sig in i hårstrået och kunna göra någon nytta! OBS!


Ny Frilla

Spenderade lite pengar i morse för att få till min gamla risbuske. Nu är det inget slitet kvar och gyllene lockar trädde fram. Närå

Här är resultatet:




Vad tycker ni?


Borde Drömma Sött För Länge Sen

hallihallå, klockan är över ett och jag är fortfarande vaken, inte likt mig.. kan ha att göra med att jag tänker och hoppas för mycket trots att jag vet att det inte kommer hända i verkligeheten. men tänk om..

Nej nu är jag dryg och trött.
Natti!

I Spred My Wings And Learn How To Fly

Tog milen idag på löprundan!!!!! jag är stolt, dessutom tog jag två mil på cykeln till två av mina underbara kusiner. Supermysigt verkligen. Därefter cyklade jag till mina vänner i Domnarvet eller på kvällen i alla fall. jag mötte upp dom där och sen cyklade vi runt och hade det mys och flum. Så har nog cyklat upp mot 3 mil idag då. Helt mör i benen. eller i alla fall ena benet. Har ont från höften till knät. men brukar få så när jag håller igång för mycket. hehe.

En hel mysig dag, dock med ett oväntat slut.

Hjärtat det kommer fixa sig!! Love Love Love <3

Inte Powerwalk Utan Löprunda

igår blev det en härlig promenad i lite mer än en timme. Idag får det blir i en snabbare form, alltså springa. Ska ge mig ut nu och är tillbaka om ca en timme kanske. Hör senare!

Inception

Som rubriken på detta inlägg, var även titeln på en hel skum film. Gud jag är helt virrig av den, tror det var fyra drömmar inblandade i filmen. Alltså en dröm i en dröm i en dröm i en dröm. åså verkligheten på det. Hel konstigt. Och slutet ja vad ska man säga.. Någon mer än jag som sett den??

Hemma nu i alla fall efter en läskig cykeltur hem. Allt blir så mycket läskigare i mörker man ser skuggor och hör ljud tydligare. Jag har väldigt levande fantasi och tror att någon ska hoppa fram från en buske och skrämma skiten ur mig, eller typ hoppa fram och skjuta mig!

Nu blev jag rädd,, hoppas jag slipper mardrömmar inatt.

godnatt finisar!

Solsken

Solen skiner och jag har kommit hem från min och kusins powerwalk, jag har hunnit stretcha lite och så där. Men  vi tog oss en promenad på ca en och en halv timme!! Välbehövligt. Imorogn tar jag mig en ny tur, om jag springer eller går, det visar sig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite samt slänga i mig en munsbit!
Ut i solen med er för det tänker jag!


Linne och löpartight = julia diggar

Powerwalk

Tar mig en rejäl powerwalk med kusinvitamin! Är på gång med träningen nu känner jag ! Måste ladda inför badsäsongen och till gymnasiet i höst. Jag menar, jag kan ju inte komma helt otränad till att träna i massor i skolan?!! hehe..

Nu väntar kussen min. Ha en fin dag!


Det Är Ju Faktiskt Lov

hahah ja jag har ju en tendens att ta på mig för mycket arbete. Hade tänkt plugga lite nu under lovet men det hela slutade med att jag satt hemma hos M och såg på desperata hemmafruar! Sen tänkte jag att det är faktiskt lov. Jag ska inte sitta här med en halvmeter plugg mitt på lovet!

Imorogn ska jag träffa min kusin och ha skoj, på kvällen kanske det blir att träffa M igen. Det får vi la se!

BTW, la ni mårke til lde supersöta kläderna i inlägget tidigare?

Kram Kram

På Shoppinglistan


Boktips


" Den sanna berättelsen om
en somalisk flicka som blev stjärnmodell
och om hennes modiga kamp mot
kvinnlig könsstympning"

En bok som verkligen är värd att läsa, super svårt att slita sig från den!
Jag rekomenderar verkligen er att läsa den!!

Ännu Mindre Plats I Gaderoben


Vad kan tänkas finnas i dessa påsar?

I Vero Moda påsen fanns leggins/byxor i svart och beige

I Din Sko påsen fanns dessa guldklipmar som ska finnas på mina fötter på balen!


Någorlunda Färdig

Nu är jag så gott som klar med designen, jag blev rätt så nöjd, vad tycker ni?
Blir mer uppdatering och så ikväll eller imorogn när jag kommit hem från en Kompis!
Men så länge kan ni klicka runt och testa allt nytt och komentera gärna om det är något som är knas.

See you later!

Kontakta Mig

För att min blogg ska fungera vill jag ha läsare som är intresserade av det jag skriver om. För att göra det enklare för mig att veta vad ni vill kan ni antingen maila mig på adressen: [email protected] eller använda frågerutan längst ner i menyn till höger. Ett annat alternativ är att klicka på fråga mig knappen neranför varje inlägg.

Utan er läsare  vore min blogg ingenting, ni är dom bästa!


Framför Kameran

På många andra bloggar får man läsa om deras fotointresse, hur roligt det är att ta massor av fotografier. Vilekt jag tycker är roligt så jag kan titt apå fina bilder. Men för omväxlingens skull är jag en av de som står framför kameran. Jag tycker det är jätte roligt att bli fotograferad och speciellt när de som tar korten är super duktiga.
Följer ni min blogg kommer ni har möjlighet att få se resultaten på många av bilderna jag är med på!

Här är en av många andra bilder


I Takt Till Musiken

Dans är något som för mig på senare tid har vuxit och blivit ett av min astörta intressen.
Jag har dansat så länge jag kan minnas. Kanske inte alla gånger på en rikigt dansstudio, men jag har dansat inom konståkningen. När jag var liten dansade jag balett, men sen slutade jag och började med konståkning istället. Inom konståkningen fick vi roligt nog dansa balett till mesta dels.

När jag började på Domnarvetsskola var då blomman började gro. Jag började på dansprofil och tyckte det var jätte roligt. Andra terminen i 8:an började jag dansa på dansstudion på fritiden, i en jazz klass, nivå 2. Idag dansar jag inte jazz utan nu dansar jag mordern nivå 3 vilket jag tyckte var mer min stil.

Jag tycker det är jätte roligt att dansa och därför sökte jag till en dansskola i Falun. Jag sökte till estetprogrammet med inriktning dans på Haraldsbo. Och gissa va! Jag har kommit in! Så nu vet ni var jag tar vägen till hösten.

På fritiden är jag numera även danslärare inom balett för mindre barn med en klasskompis. Det är jätte roligt och jag är tacksam för att jag tog mina balettlektioner när jag var mindre.


En Fjärdedel Av Mitt Liv

Konståkning är kanske inte den vanligaste sporten som finns så jag tänkte bara berätta om vad konståkning är.
Konståkning är en sport som man utför på ett par skridskor på is. Skridskorna består av en sko och en metall skena under skon. Träningarna sker oftast inomhus i en ishall då isar som är utomhus förstör slipningen på skenorna. Konståkning innefattar steg, hopp och piruetter. Innan man utför momenten på isen lär man sig många av moment på marken för att sen göra de på isen.
Det finns fyra olika tävlingsgrenar:
- Singelåkning
- Paråkning
- Teamåkning
- Isdans
För att varje deltagare, åkare, ska få tävla i en så rättvis grupp som möjligt finns ett testsystem. Testerna är uppdelade i två delar:
- Basictester
- Friåkningstester
I basictester testar man endast steg och i friåkningstest testar man hopp och piruetter. Varje test bedöms av utbildade domare.

Jag själv nu då?
Jo, jag har åkt konståkning i ca 8 år men jag har tagit en liten paus nu under en period av många olika anledningar. Jag har slutat tävla i singelåkning men jag tränar show. Det innebär att jag tränar in program tillsammans med andra åkare som vi visar upp i slutet av säsongen som brukar vara i Mars någongång. Jag är även tränade för skridskoskolan och har varit det i 2 år. 

  


Justeringar

Nu har jag väl kanske kommit halvvägs med bloggen. Det är lite kvar som måste fixas. Trodde inte heller att det skulle ta hela dagen för mig att fixa det här. Men det gjorde det så jag fotar och visar er imorogn vad jag köpte!

God kväll!


Grattis Mamma

Idag fyller världens bästa mamma år! Älskar dig till solen, runt jorden och tillbaka mamma! <3 

Vem Sitter Bakom Datorskärmen Och Skriver?



Mitt namn är Julia Willman och är 16 år gammal. Jag bor i en nybygg villa i en sliten stad vid namnet Borlänge. Jag bor här med min familj bestående av min Mamma, låtsas pappa, systeryster och broder. Jag har även tre låtsas syskon, en storasyster och två storebröder. De bor på annat ställe men de kommer och hälsar på ibland vilket jag tycker är jätte roligt!

Jag går nu sista året i grundskolan på Domnarvetsskola. Där trivs jag bra fast den ligger på ett tråkigt och udda ställe. Min fritid ängnar jag åt konståkning, dans, plugget och vännerna såklart. Jag är även tränare åt små barn inom både dans och konståkning.

En kort presentation av mig och om du fortsätter läsa min blogg och du kommer garanterat att lära känna mig ännu mer.

Puss och Kram
Julia


På G

har inte velat sitta vid datorn när vädret är så underbart. Så nu vet ni varför ingen uppdatering.

Hör av mig ikväll igen men lite nytt som jag handlade idag :)


Fråga



Någon som vet hur man sätter in flikar vid headern?
Tack på förhand!


Strålande Solsken

solen har lyst hela dagen och temperaturen har varit på topp. Jag har bränt halva mitt ben på låret och lite på det andra, KUL!
Jag har också städat hela mitt rum, rensat ut och gjort fint, vårstädat helt enkelt! har målat naglarna och tagit hand om mig själv, jag hann med att gå en liten runda på 8.5 km imorse.

Fin fin dag :)


Lilla Vansbro

Har varit otroligt mycket jobbiga saker nu de senaste dagarna så ni får förstå att annat går före bloggen ibland.
Återkommer ikväll när jag återvänt från Lilla Vansbro.

Bilder, Design och Inlägg kommer i veckan. Tappa inte tålamodet!

Ut Och Promenara

känner för att ta en sväng med lillasyster runt älven. kan behövas
hör av mig sneare.

jag är nere och solen är uppe....
Måste få göra nå roligt snart innan jag bryter ihop!

Klart

Nu är allt skrivande klart eller typ, endast bearbetning av text och struktur kvar. Sen är jag äntligen klar med eländet. Nu ska jag göra mig klar för kvällen. Godnatt kära ni!

Sol Sol Sol

solen skiner och jag målar naglarna, snart blir det en promend i skogen. Ska bli super skönt att få komma ut lite. Sen efter det ska jag skriva klart min uppsats. ÄNTLIGEN! sen kom jag på att jag har tre uppsaster kvar att skriva.... tjooohooo!

snart är det lov och då kommer det hända lite nytt här på bloggen. Hoppas ni kommer gilla det!
Har mina egna ideer, men vad tycker ni om att läsa?

Cykeltur

Efter cykelturen hem inatt har jag insett att jag hatar grodor! Speciellt när dom kommer nära,,,, !!!!!!!!!

Detta Fält Måste Fyllas I

Hade ingen vettigare rubrik, har heller inget vettigt att säga, livet rullar på och dagen har varit underbar. Satt och kikade fotboll idag och solen lyste oerhört starkt och det var varmt, kändes verkligen som sommar!

Nu ska jag dra vidare mot H och sen hem tidigt för att sova länge imorogn!


Någon Kunnig

Hallihallå!

Någon därute som har starka händer och är bra på att massera? Skulle vrkligen behövas just nu känner jag! axlarna sitter långt uppåt öronen och huvudvärken smyger sig på, axlarna värker och jag själv är stressad.
När ska detta få ett slut?? Vill bara ligga på stranden och bränna tårna i sanden och höra hur vågorna skvalpar ute i det turkos blåa havet. Vill kunna känna lukten av värme och känskan av att vara fri....


Sista Delen

Fick sluta tidigare idag igen! jippi. Jag är redan hemma och har redan hunnit med att städa och ska snart peta i mig lite mat, för att sedan cykla iväg till kupolen och leta present plus byta kedja till halsbandet.

Vad säger ni om vädret då hörrni? Jag tycker det är underbart, jag använde till och med solglasögon idag och det kändes väldigt sommrigt. Jag längtar verkligen till sommaren och att kunna springa barfota och allt som hör där till.

Hel

Sitter på hel lektionen och skulle egentligen ha forstatt med pluggandet men jag orkar inte, det är mycket roligare här! Kan ju berätta att jag vaknat hur många gånger som hlest inatt och drömt jätte mycket,, det va super läskigt. Men iallafall så slutar jag två timmar tidigare idag och det är väldigt välbehövligt och imorogn är det fredag. snart helg abra lite kvar. hehe

ointressant tidsfördrtiv, haha

Hejdååå!

Dålig Stil

förlåt hörrni för dålig och intressant bloggning på de senaste dagarna, men det kommer bli ändring, har fullt upp i skolan och det är mycket att göra. Måste ju hinna leva lite också! På påsklovet hade jag tänkt fixa lite med både det ena och det andra här på bloggen så då kommer den förhoppningsvis bli lite roligare.

Nu ikväll är det dans som står som nästa grej, sen ska jag spana in dr shepred på grey's anatomy!

Kram kram



Don Omar – Danza Kuduro 

Lycka

Slutade strax efter 11 idag vilket är underbart! nu har jag hela dagen och kunna göra nyttiga saker. Hade tänkt ta en promenad ikväll och sen ska jag vidare på ett aloe vera party, temat är sköna fötter. Har ju börjat med min nya livsstil och jag tror jag älskar den!
Haha.
Sitter och chillar på borlänge bibliotek och chillar.
Min vänner pluggar vilket jag också borde göra så jag blir klar med skiten någon gång!


musik i lurarna och härliga vänner, nu pluggar vi!



Who says

Har en ny favorit


R.I.P

Vill tillägna några fina rader till min kära gammelfarfar som igår lämnade livet på jorden.
Våran fina gammelfarfar som varit med om mycket och berättat roliga historier och lärt mig nya saker. Du har hunnit med väldigt mycket och varit med om mycket. En riktig krut farfar som sällan gav upp!
Kommer aldrig glömma dig!

Jag älskar och saknar dig, även om vi inte träffades så ofta så lämnade du ett fruktansvärt tomrum... Ta hand om varandra där uppe nu!

Älskar, saknar och tänker på er ni kommer alltid finnas i mitt hjärta! <3

Gammelfarfar  <3
Gammelfarmor  <3
Farbror <3

Vill Kunna Bada

.. i pengar! Tänk om jag var mångmiljonär och kunna leva loppan. Gud så härligt!
Hur som haver så är det som det är men jag älskar livet och det kan ingen ta ifrån mig. 

Nu ska jag kika på mitt favvoprogram på tv: två och en halv man samt äta lite frukt och verkligen bestämma att nu börjar mitt hälsosamma liv på riktigt!

babbel hit och babbel dit...

Kram Kram

Sweet Sixteen





Kvällen kunde inte bli bättre! <3

Kalasat

Hejsan Hoppsan!
Igår ( lördag) var fullspäckad och kvällen var grym. Underbart att umgåd med dom bästa !!


Bjuder på en bild från kvällen!!

Jobbigt Läge

Ja som i ser hann jag aldrig lägga ut bilderna från varken dop, min födelsedag och så nu före under och efter bilder på min städning! Måste verkligen bättra mig. Men det har varit lite för mycket dom senaste veckorna och då hamnar bloggen under sängen igen! Men snart är det påsklov, eller ja om 2 veckor men ni får stå ut och så fort jag får tid över så kommer det ske en stor förändrning här på bloggen. Från min sida är det värt ett fösök och från er sida gäller det att ni faller för smaken.

En liten ledtråd till temat på bloggen är kreativt! MYCKET KREATIVT!!

Later!

Före och Efter

Av en korkad anledning rev jag ut hela min gaberob som nu väntas på att bli städad, är väl bara att ta tag i skiten. Hör av mig senare med bilder osv.


Kvällen

Känns så skönt att solen lyser fortfarande och kloclan är efter 18. Snän är till stor del borta och vädret är .. blåsigt. För att jag inte ska blåsa bort ahde jag tänkt sitta inne vid min dumburk och skriva klart min uppsats. Kan vara skönt att få det gjort.

Men imorogn har jag inga lektioner vilket kan tyckas vara bra, fast nej, på morgonen har vi nationellt prov i engelska! och sen efter lunch ska vi till maserhallen och kolla på något som heter alla dansar i otakt förutom jag. Vad nu det kan vara,

Hur som helst ska jag ägna mitt skrivandet åt uppstasten. Hör av mig senare.

Glöm inte heller bort att en ny ide till bloggen är på väg!!!

Yes Yes Yes

Efter att ha gott och grubblat lite över det här med bloggen så tror jag att jag har en idé. Jag måste utvecka den och fixa och trixa lite så att det blir suprima!

Har dansat idag och jag älskar det. Skrev ju tidigare att jag inte kunde ta ut til 100 % men det var rikigt svårt att låta bli, jag blir i en bubbla och börja gör det jag älskar att göra! Jag älskar verklien koreografin och låten och klädseln och allt! Boka in redan nu den 14 eller 15 maj för en föreställning i kvarnsvedens forum! Inget ni vill missa vill jag lova er! Mycket utropstecken och liten verkstad! Nu ska jag duscha och fortsätta sätta mig in i min nya ide!

Ha det bra!


hej utväxt som snart försvinner! LYCKA


Spela Roll

va på någon dataspelutställning i morse på framtidsmuseet och det var kind of boring! men innna jag åkte dit va jag och dansade och allt tillhörde naturligtvis skolan. jaja nu vet ni, sak förresten fundra ut lite på hur jag kan göra bloggen roligare och lite mera jag! Har ni förslag så kommentera gärna!

Kram kram!

Kändis

Varit en helspäckad dag idag! Först skolan sen fika med S sen möte med Borlänge Ungdomsråd och därefter middag med B-ung- rådet och Tommy Diogan. Brukar inte skriva ut namn här på bloggen men nu måste jag för han var stört skön. Mycket trevlig var han och inte alls sådär skrytsam som många populära är!

Hehe. ja men annars rullar livet på, imorgon är det dans! YES MED STORA BOKSTÄVER! synd att jag har en förkylning i kroppen och spökar som gör att jag inte kan vara med till 100 %.......

Nu ska jag iaf kolla klart på dom desperata hemmafruarna på kanal 5 sen dejta kudden.

Natti natt!

Älskad Och Saknad

Vill tillägna några ord till min älskade farbror som fyller 36 år idag. Grattis Grattis! Jag hade hellre velat fira dig med saft och tårta än att önska att jag fick det. Att solen skiner är ett tecken på att du lyser upp vardagen vart du än befinner dig! Jag älskar och saknar dig bästa farbror! <3


Dansdag

hade svårt att sova igår, typiskt för en söndag! Åh när man precis vilat upp sig i helgen och sen kan man inte sova natten till måndag då är ju typ hela veckan förstörd! rackarns... men nya tag som sagt.

Idag har vi haft en dansdag i skolan jag och några till dansade afro det var roligt och jobbigt samt väldigt varmt. Fina rörelser från många och det var svårt att dölja skrattet. Hehe. Det uppskattades iallafall ni som bjöd på er själva.

Sitter här nu i min säng och är rätt så trött, magen kurrar och jag vill ha mat!


Ger Upp

Helger ska vara till för att vila upp sig från skolan. Det är inte precis vad jag gör, idag har jag suttit i 6 timmar och skrivit på min uppsats, har skrivt 2/6 av min textdel i uppsatsen så jag ahr en del kvar. Men det tänker jag ta itu med imorgon. Tror det tyngsta är gjort nu!

Nu blire lite söndagsmys med en lång dusch, måla naglarna, ansiktsmask osv..

Imorgon blir det en fika med S. Mysigt!
Godnatt kära läsare!

bjuder på en fin bild som togs med en dålig webbcamera för drya två veckor sen!

Ny Mobil

Sitter i bilen på väg hem från mormor och morfar. Har fått en del gjort på uppsatsen vilket var skönt. Är klar med en del av 6! Och bara det tog mig 4 timmar att göra! Jaja nya tag när jag kommer hem. Skriver förresten från mammas mobil och blir lite smått avundsjuk på henne att hon har en surf mobil medan jag har en skrutt mobil. Vill verkligen ha en ny mobil men kan inte bestämma mig vilken jag vill ha. Så har ni tips på någon mobil som man kan lyssna på musik, ta hyfsade bilder med, surfa samt ringa och smsa på?

Uppsats

Sitter i den lilla byn Äppelbo hos mormor och morfar och skriver på min uppsats. Jag åkte inte hit endast för att skriva på uppsatsen utan för att få träffa mormor och morfar igen samt för att få komma bort lite från stadsruset. Åkte hit med familjen, alla utom syster-yster är med.

Vaknade redan vid 9 imorse, fast kanske inte så konstigt med tanke på att jag gick och la mig strax innan tio igår. Hehe.

Tog en snabb paus får pluggandet, nu är det bäst att jag återvänder till pluggandet och skrivandet på uppsasten. har en del kvar!

Hare bra!

HBO

YES YES YES!!!
Det gick suveränt bra idag! Jag kom in på haraldsb- dans/estet vilket är super kul. Det kändes bra och allt flöt på, danslärarna sa att mitt solo nummer va konstnärligt och vackert, de sa att det fanns redan så mycket i mig men att det finns ännu ännu mer.  och att de ville att jag skulle gå där och dansa för dom för att de ville att jag skulle utveckals och bli ännu bättre. De sa också att jag har kommit in utan tvekan och att de verkligen ville ha mig där!

Skolan har ett gott rykte och stämmningen är bra. Och det finns vissa som har sagt att det är svårt att ta sig in och att det var hög nivå samt att endast är de bästa som kommer in, hehe. Tydligen så är jag en av de BÄSTA!

JAG ÄR SÅ GLAD OCH ÖNSKAR ER ALLA STORT LYCKA TILL OM DET FINNS FLER SOM SÖKER TILL PROGRAM DÄR OLIKA PROV BEHÖVS FÖR ATT KOMMA IN.

Nu ska jag göra mig klar för kusin L dop samt fortsätta njuta av dagen!!




Brevet

Har fått mitt brev nu och fick en liten hjärtattack där ett tag, men sen visade sig att det var lugnt! Hehe skönt.

Brevet var ialla fall från farbror doktorn och mer än så avslöjar jag inte..
Nu blír det mat och sen tagga för imorgon! Later alligator!


RSS 2.0
#meny { width: 800px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 120px; }