- funderar på att..

sätta en nisch på den här bloggen. Alltså att jag skriver i huvudsak om ett ämne. Vad tycker ni mina vänner? Är det en bra idé? vad vill just du läsa om i min blogg? kom med förslag för min inspiration är på noll! 

Btw ska göra om här lite också,, ni ska få se!

- fml

ibland rinner det över, det tar stopp, det finns ingen energi kvar, vill bara ligga och sova, sen göra det som är roligt sen kom jag på att jag har glömt bort vad sova och roligt är för nåt. exicterar det ens? pallar inge mer nu.

- bara lite kvar av dagen

har hafft fullt upp och det tänker jag fortsätta med. Kommande vecka kommer att bli fullspäckad den med. Har därför bestämt mig för att låta datorn bara vara till för plugg och inget annat. Känner att jag behöver det. till helgen ska vi fira hanna och jag ska dansa på bröllopet, så antar att vi hörs igen nästa söndag. fortsätt fråga på om massor av saker ni vill veta. När jag inte kan göra bloggen läsvärd kan ju ni passa på att göra den till något ni vill läsa och veta mer om! :) 

Puss och kram skumbanan. hejjs! 



- som när man drar ur proppen ur ett badkar

och allt vatten rinner ut. Lite så känner jag nu. Har inte gjort ett dugg av det jag borde ha gjort, men vad ska jag göra om energin inte räcker till. Måste ladda om och upp tills på söndag. Fast just nu känner jag bara nej till allt. Orkar knappt förflytta mina fingrar runt på tangentbordet för att skriva. Och känner hur sanden i timglaset rinner allt snabbare. istället för att plugga har jag letat musik till våran isshow i mars. Har hittat en massa bra, nu gäller det bara att sålla ut till x antal låtar :) 

som pic from the last show on ice

- jag måste sluta

fredag idag då.. Vad händer därute? Själv ska jag ta tag i en dansredovisning och i en naturkunskapsuppgift. Känns inget vidare. hade hellre velat mysa med mina fina. Men när tiden inte räcker till på dom andra dagarna är jag tvungen att sitta nu ikväll. Fast först ska jag förbi ishallen och samla energi genom att titta på konståkningsträning. Det va verkligen länge sen nu. Fast det hade varit roligt att åka lite själv också, kanske.... 



- ville bara flika in med..

människor med otroligt mycket luft ska du bara gå förbi med stolthet och övertygan att du är så mycket bättre. 








- big smile

dagarna går så sjukt långsamt att jag börjar tro att det finns fler än 24 timmar på dygnet. fast det är ju gansak bra trots allt med tanke på allt som ska hinnas med, har typ 53890257 olika uppgifter att lämna in+ lite prov på det. Jag hade försökt ha ett liv också, frågan är bara när? Jag försöker klistra på ett litet leende och hoppas så innerligt att det fejkade leendet kan övergå till ett riktigt. Får väl se hur det går.. 

tur att det snart är helg, massor av spännande saker väntar runt hörnet och det pirrar lite i magen. Det kommer bli ett minne för livet! 




- Gratulationer till världens bästa

Idag blir du min moster heela 23 år!! hoppas att du hittills haft en helt kanonbra dag och att den kommer sluta bäst. haha kommer ihåg när du pluggade i Borlänge och du bodde hemma hos oss och hur mycket du och jag kunde bråka eller när jag åkte till mormor och morfar och du va där, ungeför som systrar.. Men du är väldigt bra på att vara snäll också., ibland. eller som när jag och mormor tvingades vara följeslagare när du skulle prova byxor som kude ta upp emot 4 timmar!!! gillar dock att du verkligen bara kör på dit race och skiter i alla andra. Många bra, roliga, dryga, förjäviga, härliga osv stunder har jag fått uppleva med dig. Du är så bäst moster. Älskar dig! <3


jag( bebisen) och moster för några år sen då du var litet och söt. men det är inget som ändras med åldern du är fortfarande innerst inne fortfarande go och rar moster!

- klumpig

gjorde alldeles nyss det snyggaste danssteget i hallen. Gled ner så försiktigt och snyggt i form av en jazznedgång blandat med en okontrollerat hal känsla. Tar i varje fall varje tillfälle i akt och dansar.. eller? 



- I learn how to fly

det är så mycket jag vill göra och det nu! Har så sjukt mycket energi till att göra roliga saker. Jag vill för det första inte vara kvar här i sverige, jag vill ut i världen och inpireras till nya saker. Jag vill utmana mina rädslor och upptäcka nya intressen. Jag ska spela in en film innan jag dör och jag ska ha stått på en av världens främsta dansscener. Jag ska slå personliga rekord och bara leva! 




- slagsmål?

Nä så är det verkligen inte, men man skulle kunna tro det med tanke på att mitt öga inte är som vanligt. Det är svullet, rött och inflamerat. wiiihooo en ögoninflamation... Det brukar vara ganska svårt att ta sig upp i vanliga fall, men nu var det verkligen riktigt svårt eftersom att jag knappt såg någonting och det gjorde mig sömnigare... 

Lyckades ta mig till skolan trots att bussen körde halvvägs tillbaka till borlänge när vi hade kommit till falun för att en tant i klarade av att gå 50 meter. :) 

Way to much information. 
Ha en bra dag! :) 

PS. Glöm inte att ställa frågor! DS :)

- The Cranberries VS Mohombi






Personligen tycker jag att The cranberries är bäst. Speciellt när man är arg, det är då jag lyssnar på den för det mesta. Om ett annat så blir man arg av videon, i varje fall jag! Och mohombi är wannabe the Cranberries, men lyckas ändå relativt bra.. 

Vad tycker ni?

- fråga, fråga, fråga!

sitter och försöker minska på plugghögen samtidigt som jag irriterar mig på både det ena och det andra. Jag vill för tillfället flytta hemifrån och vara för mig själv. Så jävla drygt att bo hemma när alla låter hela tiden och det är fan aldrig tyst. får itne ens lyssna på musik eller vara med mina vänenr här hemma utan att någon ska klaga på att et är för högljutt! Åååååaaaaaa

Gnälla lite hit och gnälla lite dt... nu känns det bättre och får väl helt enkelt stå ut i några år till. 
Nu åter till plugget medans ni passar på att ställa massor av frågor! :) 



gammal bild från somamren när vi åkte till stockholm

- noll inspiration

helgen lider mot sitt slut och jag är tröttare än någonsin.. till veckan är det otroligt mycket att göra. Och 99 % är plugg. Därför har jag bestämmt mig för att det är ni som ska få chansen att ställa frågor. Om precis vad ni vill, men tänk på att jag svarar dock bara på dom lämpliga och då kan ni ju använda det ni har innanför pannbenet och förstå vad jag menar. 

Så alltså, en frågestund som pågår fram tills fredag, passa på att fråga sådant jag inte skrivit om. blir det för få frågor struntar jag i det, det är upp till er! :) 



- inför utomlandet i februari

idag har jag avverkat ett ispass med mina små gullungar och sen ett lång pass på gymmet. hehe... det gick väl bra.. Jag lyckades ta mig igenom min otroligt märkliga fobi. Nu känns det mycket bättre och det var verkligen itne så farligt som jag trodde. I fortsättningen blir det nog ett gympass i veckan utöver mina 6 danspass och 3 jobbpass. observera att dom tre jobbpassen är lektioner som är max 60 minuter för både stora och små. så det är inte världslånga, det hade jag aldrig orkat. Men ta det lugnt är heller inte min grej, spralligare och mer energisk kvinnaär troligtvis svårt att hitta! i varje fall så känns det oerhört bra då jag får en elelr två vilodagar i veckan och det är vad jag behöver för att må som bäst. Och jag ska vara i tipp topp form till februari då vi åker utomlands! 

förresten så kom mina skor och mina bikinsar i veckan och det gör att jag längtar ännu ännu mera att få känna sanden mellan tårna och solen bränna på kroppen..... 


nya löpartights som står på önskelistan

- kind of

plöjjde igenom ett fett träningspass på friskis, trodde aldrig någonsin att jag skulle vara så slut efter ett sånt pass. Och imorgon ska förlora min tränapågym oskuld. Har aldrig någonsin tränat seriöst på ett gym, har fobi för gym. Vill helst inte vara där, men det är bra att träna upp lite muskler till dansen. gaaaah jag är rädd... Tur att min storasyster kommer följa med så jag slipper vara en outsiders. 

Nu mat och dusch, sen mys med mina fina flickor! :)

såhär stark och smidig ska jag också bli

- bergodalbana

uppdateringen vandrar hand i hand med mitt liv, som en bergochdalbana. Har setat och pluggat minst fyra timmar varje kväll hela veckan på danshistorian och det kändes så bra, som att jag hadde koll på allt. sen när jag väl sitter där känns allt som ett skämt. Failade så hårt på provet och det kändes inte så bra att jag inte ens svarade på allt och chansade på hälften. Men någon gång måste vara den första och det är inget att gräva ner sig för, nya tag nästa gång! 

Kvällen igår spenderades med Johanna och Marika i falun för lite disneykväll! Man blir aldrig för gammal för dom filmerna, speciellt inte om man inte sett många alls... 

vaknade också upp med världensträningsvärk i baksida lår och vad hände igår egentligen på dansen i skolan kan jag då undra?? Jag brukar olyckligtsvis aldrig eller väldigt sällan få träningsvärk så det är bara roligt och skönt att veta att jag faktiskt har gjort något, lite sneare idag ska den doc tränas bort! 




- så bra, så fin, så mycket youtube


- today

igår var en lite kind of dyster dag idag är det bättre. Ny dag nya tag, nya möjligheter. Hur som helst så fick jag sovmorgon imorse och det var väldigt välbehövligt. så härligt att ta det lugnt på morgonen och hinna göra de saker jag annars inte brukar hinna med. 

för att muntra upp detta inlägg tänkte jag visa er ett klipp på när jag åker konståkning för ett par år sedan



- she is my wife


tryck på bilden för att lyssna på några av hennes låtar

- sometimes you gonna have to lose

har inget vettigt att komma med, är fullt upptagen med mina tankar och kanske mest framförallt danshistorian... 



- blir inte bättre

det va tugnt att gå upp för många, även för mig. Men klaga inte så mycket det blir inte bättre och ni blir framför allt inte piggare utav det. Snarare tvärt om ni blir tröttare av att lägga ner onödig energi på att klaga använd den lilla energi ni har till något bra istället. Uppmuntra och sprid komplimanger istället. Det blir mycket trevligare. 



- this is the end...back to reality

lovet är kort och gott slut för den här gången. Jag kan inget annat än att tacka alla fina människor som gjort mitt lov till ett väldigt händelserikt ett. 

Inledde lovet med en soltorgsfest, firade jul med min familj och släkt, firade nyår med dom skönaste människorna jag någnsin stött på, levde livet på en pinne hos mormor och morfar, startat igång med tränignen igen efter juluppehållet. Därimellan allting har jag spenderat oehört mycket bra och mysiga stunder med mina otroligt fina och bästa vänner! Jag är så nöjd som jag kan vara. 

Nu laddar vi inför en helt kanonbra vårtermin med massor av roligheter! 

PussÅKram






sista bilden är tagen härifrån, gilla på facebook. dessa människor behöver allt stöd de kan få!

- tjej med aptit

ingenting går upp mot ett nyttigt mål mat efter träning. Så underbart, så mättsamt, så gott! Mat tas tillochmed före den efterlängtade duschen efter ett stenhårt pass. Vanligtsvis brukar jag sega mig något enormt, men idag går det inte. måste komma isäng i tid eftersom att skolan kallar imorgonbitti. Så jag tänkte äta upp min gröt, duscha och sen kypa ner med min uppladdningsbok. Beachen 2012 väntar redan i februari!!!!!!!



- nu börjas det igen

imorgon startar allvaret igen och jag kan känna hur ångesten över alla prov och böcker som ska vara klara inom två veckor. har redan två prov inplanerade de två första veckorna och en engelska bok på över 200 sidor som ska läsas ut. under hela lovet har jag förträngt allt det här men nuså börjar det sakta men säkert bli en allt större stressfaktor. 

I övrigt kommer jag att få min första dansklass det här året imorgon. det känns väldigt bra och ikväll taggar jag upp med lite träning och så lite yoga som avslutning på det här lovet. 


förvirrad

- reality



- jag mår så himla bra

De här året kommer bli ett mycket händelserikt år. Jag känner det på mig, har någonting på gång under hela våren. Det kommer inte bli en lugn stund och för första gången på väldigt länge kan jag känna att turen är på min sida. Äntligen var det min tur att få alla dessa chanser och jag är mer än tacksam. 

Det första som händer är redan nu i januari månad. Jag kommer nämnligen att få den stora äran att dansa på ett bröllop. Jag tror att det kommer bli väldigt roligt och vackert. Jag ser väldigt mycket framemot det och det känns så roligt att få vara med och dela all glädje, lycka och kärlek. Bröllop är en fin tillställning som i varje fall jag sent glömmer. Det känns som att det här kommer bli startskottet på vad jag vill göra i framtiden. Jag tror jag kommer lära mig mycket och få många nya erfarenheter att lägga i min ryggsäck. Det kan nog bli en av de bästa händelserna jag någonsin kommer att få uppleva under hela mitt liv. 







- röd bikini?

va ner på kupolen en snabbis och fick med mig ett och annat hem, bland annat en liten väska jag kan ha när vi är utomlands. Och på tal om det så håller jag nu på och kikar på bikinisar, skor och lite andra saker som är bra till stranden. svårt att hitta nu såhär mitt i vintern men jag hoppas på att få hitta en röd bikini. Hittar jag det blir jag nöjd.

har ni några förslag på var jag kan hitta en röd bikini?


- det är som det borde

vaknade upp och kände att träningsvärken hade smugit sig på, det är alltså som det borde vara! Men det är härligt med träningsvärk, brukar aldrig få det och undrar vad det är för fel, hehe. Igår kväll var vi hemma hos Emma och kollade på film, pratade och hade det bra. Vi såg på dumpad som gick på trean, sjuk film dedär. 

Idag är det lite små saker som ska inhandlas och på eftermiddagen ska jag träna igen. det känns väldigt bra att äntligen få komma igång. 



- no smoking

Alltid när jag ser en person med en glödande cigarett i handen blir jag så full i skratt. Dom står ofta utanför gallerior, köpcentrum, vid busshållplatser osv och tror att dem ser så himla "coola" ut. Dom tar ett bloss och blåser ut röken på ett sätt som får dom att se mer vana ut vid rökning än vad de egentligen är. De minderåriga ser så stolta ut för att de har fått tag i cigaretter. Det är inte min ensak att lägga mig i andras liv och så, det är upp till var och en. Men när jag ser dem stå och röka när jag traskar förbi i träningskläder och helt genomsvettig och äcklig tänker jag för mig själv att jag är så himla stolt att jag inte röker. Att jag slipper få en massa onödiga sjukdommar och kortare livslängd. Jag känner hur glädjen sprider sig i kroppen för att jag känner mig så frisk och ren, så hälosam och så mycket starkare. 

Jag brukar inte bry mig så mycket om vad andra männiksor gör så länge de inte beter sig illa. Men vissa saker har jag väldigt svårt för och en av sakerna är rökning på allmäna platser. Någonting som jag verkligen inte tål är när vuxna människor står och röker cigarett efter cigarett i närheten av barn, vid lekplatser eller utanför dagis. jag menar vad är det för förebilder och hur liten hjärna har dom egentligen. Att de ens kan tänka tanken på att förstöra barns lugnor genom passiv rökning. Egoister!! Och sen när rökare står och röker hur som helst i busskurer eller vid ingångarna till gallerior osv. är också en anledning till varför jag blir så upprörd. De utsätter ickerökare för passiv rökning som också kan vara skadlig. Jag tycker att ska man röka kan man väl hålla sig undan från ingångar och busskurer. Ställ er en bit därifrån så att bara du som rökare blir drabbad. Alla människor förtjänar respekt och jag har respekt för de som röker också, det är upp till de vad de vill göra med sina liv, och jag har förståelse för de som röker men kanske inte vill röka men har svårt att ta sig ifrån det. Alla förtjänar ett rökfritt och hälsosamt liv, det finns hjälp så ge inte upp om du vill bli rökfri. Det kan aldrig bli försent!







- glad, gladare, GLADAST!

Var nyss och tränade och gud vad roligt det va! det var så skönt att känna hur musklerna jobbade och hur hjärtat pulserade snabbare och snabbare. och med den rätta musiken blev allt genast otroligt mycket roligare!! Humöret blinkar på topp och jag är laddad för en fin kväll med mina bästa vänner! 


- bara uppvärmning

ska åka iväg på mitt första träningspass för det här året. Inte okej att det har gått så här lång tid in på året utan att jag inte har tränat. Nu är det dags att börja värma upp inför skolans träningspass och den nya dansterminen. hör av mig senare om jag orkar överleva!

- pratstund

Ligger i Hannas säng och myser med henne och Emma. Det var för längesen jag träffade Hanna och det har hunnit hända så sjukt mycket under tiden hon varit i Thailand! Ska fortsätta ha det bra och skratta åt pinsamma stunder! Puss å kram!


- hemmaplan

har ganska precis kommit hem från byn och den sebiriska vintern. Det var hela -13 grader kallt och snööö!!! Jag har haft två långa härliga dagar med bara en massa lathet, exakt vad jag behövde. Nu är jag utvilad och frisk. Energin har kommit tillbaka och jag känner igen mig själv igen! 



- fula/roliga/gulliga/charmiga/gamla/härliga bilder


Kusin selma och lillebror gottfrid

yster syster Agnes, Kusiin Malena, jag

Gottfrid

haha omg fattar inte att jag visar den här extremt charmiga bilden, det är i varje fall jag för fyra år sedan!!!

broder som stirrar ut ur fönstret

- tar det lugnt osv

sitter hemma hos mormor och morfar,,, det är så tyst och så lugnt och skönt och så härligt. det här är exakt vad jag behövde för att bli frisk och lugna ner mig. På fredag är jag tillbaka i hemmatrakten igen. Bussresan gick lyckligtsvis väldigt bra och jag är glad att det bara blev lite tjat om när lillebror skulle trycka på stopknappen.


- flyr lite till mormor och morfar

imorgon tar jag och min lillebror vårat pick och pack och tar bussen mot lugnare tider. Vi åker och hälsar på mormor och morfar i några dagar. Det känns väldigt behövligt. komma bort från allt och alla och bara njuta av lugnet i några dagar. Ska ta med mig lite plugg och försöka få någontng gjort av det också. Hoppas abra inte snöovädret stoppar bussen det skulle kännas ganska pist.. Hoppas på det bästa! :) 

Nu ska jag ta och hoppa i säng, väckarklockan (lillebror) vaknar väl vid sju eller nåt..



- vad hände




- du och jag under täcket bejbe

Igår va jag knappt hemma, var ute hela dagen och gjorde ingenting. Jag va med mina fina och resumerade nyårsfirandet och det blev mycket skratt och prat. Mot kvällningen kände jag mig väldigt hängig och febrig, sen när jag kom hem hade jag inte feber ändå,, vet inte vad det här är. Bra mår jag inte iallafall... 



- nyårslöften

No candy for me... och det innebär förbud mot allt godis förutom mörkchoklad, läsk och isglass. Hemmabakat är också okej men annars inget onyttigt :) Det känns helt okej eftersom att jag inte varit godissugen på ett tag oh det är en bra början! :) 

Sen har jag och mina vänner bestämt att göra en lista på sjuka saker vi ska hinna göra innan året är slut/går under! så passa på att leva nu om det skulle vara så att jorden går under vilket är ganska otrovärt. whatever, lev livet bara!! 

Har ni några nyårslöften? 



- what to say

Vilken härlig kväll/natt/morgon det blev! Jag har aldrig någonsin skrattat och haft så himla roligt på en och samma fest. kvällen bjöd på allt från dans och teater till singstar och ett evigt tjat och skatt om allt mellan himmel och jord. Tror klockan var kring nio sista gången jag tittade på klockan innan jag somnade och vid 11 vakande jag. Jag är ganska trött och körd i huvudet men det är så värt det. 

Tack alla pojkar och flickor för att ni var med och skapade ett minne för livet! :) 



RSS 2.0
#meny { width: 800px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 120px; }