Tyvärr

Det blev inge skriva igår, hade lite smått fullt upp med både det ena och det andra!
Idag iaf så har jag varit i skolan och kännt mig allmänt dryg. Varit övertrött och skrattat åt det mesta.
Nu har jag huvudvärk och ska snart börja plugga. målkoll hade vi också idag, gick väl bra hoppas jag. I veckan börjar dessutom nationella proven i svenskan och jag få r tillbaka mitt matte prov! Full rulle i skolna emd andra ord..

Min höft är skadad, vet inte vad jag har gjort en sträckning eller nåt om man kan ha det i höfen.

Jaja, intressantare kommer detta inte att bli. nu väntar en halv meter hög med plugg. Måste ta i itu med skiten helst innan midnatt!



Lördagskvällen

är lika med sabbad. Att den kunde ta vändning så snabbt för en sån liten sak. Men men så är livet. Men å andra sidan fick jag lära mig ett och annat!

Nu är det fortet och käk som gäller inann jag kryper till kojs!


Jag älskar dig!

Collage Är Inte Min Starka Sida


Men ni fattar vad som skulle sitta fint till beachen 2011!

Jobb, Jobb Mera Jobb

Igår var jag och så jobbade med sofia, vi förberedde det mesta inför idag då vi jobbade på dansstudion. Så himmla söta barn alltså, de flesta i balett dräkter. Gulligt Gulligt. Men för att återgå till ikväll blev det en relativt galen kväll. Jag och sofia dansade av oss alla bekymmer och bara njöt av att få vara oss själva för en stund. Dock en stund in på kvällen blev det väldans oseriösa dansvideoklipp. Men gud så armt det blev för att inte gör just någonting!
Jaja nog om det.

Nu har jag precis blivit klar med nummren till konståkningen. Bara ett nummer kvar och det är till grupp 3. Får tjuvkika lite på dom imorogn i ishallen för att se lite vad dom kan så jag kan göra ett program åt dom. Måste först spika musiken.

Mycket snack och liten verkstad. Nu ska jag fortsätta mysa med lillebror framför tv och sen lite sneare blir det fångarna på fortet för att sedan sova!


Viktoria Helgesson blev 6 i EM om ni ville veta liksom!


En Helt Ny Dag


Och jag önskar jag vore en liten flicka i åk. 2 igen!

Börjar Bli Fullt

Idag har jag gjort många positiva saker. Jag har bla införskaffat mig en millitär grön tunika och en jeans skjorta/tunika. Bilder kan jag försöka skaffa men inte nu. Sen har jag bestämmt mig för att börja dansa på modernt nivå 3. Det känns väldigt bra torr det kommer bli en fin dans. Jag har även lyckats tagit mig igenom en riktigt jobbig dag i skolan med bara film baserat på andra världskriget men framförallt förintelsen. Det var kind of tråkigt men vem sa att skolan skulle vara rolig? Nu ska jag försöka ta att hitta matte boken och plugga till ett prov imorgon. Jippie!

tror jag samt har haft en lätt migrän på köpet idag. En väldigt lätt måste tilläggas.


En mycket konstig bild fast ett minne blott från sommaren 2010!

Skadad

Känner mig tom, tom på energi. Finns verkligen ingenting kvar inom mig. Men jag har haft sjukt kul dessa två dagar full med dans och allt vad det innebär. Nu idag har jag dansat i ca. 5 timmar vilket har varit roligt men i slutet av sista lektionen ville jag bara hem. Och nu är jag hemma nu duschad och fräsch. Funderar starkt på att gå och lägga mig och fundera på en tåövning eller kanske skippa sängen och leta musik. Jag har nog blivit skadad efter dom här dagarna. eftersom att när jag gick hem tyckte jag mig höra en takt under mina skor i den knarrande snön och tänkte chaseér och padeboreer. Har min danslärares röst i huvudet när hon skriker i takt osv. Haha! Gud så mycket text och tjat om dans. Nu leta musik sen sova!

Natti sötnosar.


suddig bild osv men en bild från färjan i somras iaf!

Hell

Sitter för närvarande i skolan på lunch rast. Drygt jag är trött och vill hem! Men livet är inte rättvist var det likt. Fick tillbaka matte provet, jo men visst var jag godkänd. På fredag väntar ett VG MVG prov. Kul

Oj lunchrasten är slut!
Ses i kväll eller nåt

Tondyer Osv

Dans Dans Dans och ännu mera Dans kvällen har innehållit 3 timmars dans och jag är glad. Imrogon taggar jag om för ännu mera dans klockan 8 imorogn bitti! Great. På kvällningen drar jag vidare på dans i ytterligare tre timmar sen ehm och ta igen mig lite.

Men först av allt ska jag avklara denna natt.

Godnatt Min Skatt!

Ett Tag Sen


Men fasen vad jag saknar, helt sjukt, jag vill tillbaka..

Ingen Vill Veta Vart Du Köpt Din Tröja

Var på kupolen idag efter skolan med J och införskaffade mig ett par nya byxor. Hittade dom på rean och dom var verkligen billiga. Skulle inte förvåna mig om dom spricker osv när jag har dom på mig! Men jag tror jag gillar dom. Köpte också ett skärp som kan vara snyggt att ha till. Byxorna passar även in på sommaren. Toppen.

Nu väntar ungefär en 50 cm lång hög med plugg resten av kvällen. Och helst igår skulle högen ha varit nere på 0 cm. Men nu är det som det är och det är bäst jag sätter igång redan nu så jag slipper jobba natt! Höhö.



Dålig kvaliteé på bilden osv men ni får stå ut. Litet forma och sådär för den delen.
Imorgon börjar dansen igen, great!

Guld Värt

Som ni ser så har bloggen fått en liten förändring och det tack vare CW. En mycket duktig bloggdesignerska. kika in på hennes blogg och kolla på hur duktig hon är att fotografera! Klicka http://www.corneliiaa.webblogg.se/ För att komma till C's blogg!


Förvirrad, Iritterad Fast Mest Glad



Svar På Tal

Fick en fråga igår om jag kunde lägga upp en bild på balklänningen. Men jag har faktsikt inte någon bild på den!
Ni får se det lite längre fram.

Kram!

The Green Hornet

Kvällen blev faktiskt lyckad. Var på bio och såg The Green Hornet i 3D. Jag tycker att den lika gärna kunde ha varit i vanlig form för att det var typ inga speciella effekter. Var iaf där med G och P. Kände mig fett liten men annars var det roligt. Helt okej kväll med andra ord.   

Nu väntar en lång och godnatts sömn, vilket jag förtjänar,  innan jobb imorogn bitti!

Kram!

Chillar Lite

Idag har varit en lång dag det här med. Kunde för et första inte sova i natt och för det andra så kunde jag inte sov apå morgonen, för det tredje har jag nu köpt min balklänning´, för det fjärde så har jag jobbat lite med sofia, och för det sjätte så kanske det blir bio ikväll. Hemma till si så där 12 kanske. Skönt. JAg är super trött och hopps få sova inatt!

Nu ska jag göra mig klar för att ta bussen in till stan om en halvtimme!

Kramar!


extremt seriös bild sen midsommar 2o1o

Mina Föräldrar

Mina föräldrar är som katt och hund. Funkar inte ihop helt enkelt. Så om ni inte förstog så är mina föräldrar skilda sen 11 år tillbaka.

Min Mamma heter Frida och är 37 år gammal. Hon betyder väldigt mycket för mig, trots våra fighter var och varannan dag. Ställer alltid upp för mig och jag kan prata med henne om allt. Hon är nog den som står mig närmast. Jag älskar henne över hela mitt härta.

Min "Pappa" eller rättare sagt mammas sambo heter Mikael och är 43 år gammal. Anledningen till att jag talar som om han vore min pappa är för att jag har levt ihop med honom i 11 år. Och är väldigt tacksam för det. Han och jag har samma kassa humor och kommer bättre överens än jagoch mamma. Mikael kallas Micke och jag är glad att mamma träffade honom!

Min riktiga pappa har jag ingen kontakt med. Och mer än så behöver ni inte veta.



världens bästa mamma!


Världens bästa "pappa" micke!


Utan Dig Skulle Jag Vara Som En Fis I Rymden
















Som Handen I Handsken


When I See Your Face

En rätt lång dag i dag faktiskt. Men jag är glad ändå. Känns som att jag är redo att ta tag i mitt liv nu. Allt flyter på och är förvånadsvärt bra. Lite små skavanker på vagnen men annars rullar det på bra!
Ikväll känner jag för en hemma kväll och bara mysa. Men kanske blir att jag drar till några vänner. Vi får väl se hur det blir. Vet iaf att jag ska hoppa in i duschen nu och fräscha till mig en sån här vacker frewdagskväll!

Kramar!


Ursäkta Mig

Dagarna rullar på och mycket snurrar i min skalle. Men det funkar. Imorgon är det iaf fredag och helg, skönt. Ska nog titta på balklänningar och jobba lite med S. Kanske hitta på något med mina vänner, chilla, läsa träna och bara leva livet! Imorgon ska jag iväg till ishallen för att prata ihop mig med B och få ihop nummer där. Sen vet jag faktiskt inte. Men om´jag ska berätta om min dag så hr den inte varit så händelserik. Fick sovmorgon till halv nio. Men hej vad jag har drömt mycket och konstiga drömmar om både det ena och det andra. Jag blev nästan mörkrädd! Men jag överlevde och tog mig till tandläkaren som uppmanade mig att börja använda tandtråd och inte äta onyttigt under vardagarna? HAHA.
I skolan vare chill och dagen gick snabbt. Sen vidare till E och Hs träning för att kika påd en med N.

Men nu ska jag ta min tandtråd och borsta mina fina tänder som tandlakaren sa!
Godnatt mina fina!



söt tjej från i somras..

Rörigt

Precis som rubriken är det kaos och super rörigt i min skalle för tillfället. Jag kan inte riktgit koncentrera mig på det jag ska och har hela tiden jätte mycket att göra. Men hälftena v det är ju roligt. Antar att det bara är att kämpa på. och tänka framåt.

Nu plugg och sen sova!
Sovmorgon imorgon btw! YES!


a long time ago...

Haga Skolan

Varit iväg på ett möte efter skolan och nu har jag nyss ätit. JAg hoppas ni antecknar detta. Nu snart dundrar jag mamma och lillebror ner till haga gymnasiet för ett öppet hus. Hoppas att jag blir lite klokare i alla fall.

Ska fräscha til mig och fortsätta leva livet!

En hälsning från min lillebror 3 år:
bdnbdsgxvbcb b nhhvffhdycbbbcvfggrtvdg


Picture



kanske en bild jag ska rita på bilden! AH!

En Helg Jag Sent Kommer Glömma

En mycket känslosam men nyttig helg! Jag har börjat tagit tag i saker och onsett saker jag inte gjort tidigare. Ett slut har fått en början och det är mycket positivt. Personerna om ni läser detta vet ni vilka ni är. Och ni båda betyder väldigt mycket för mig.Om jag ska summera helgen så har den har varit upp och ner. Och nu förtjänar jag en godnatts sömn.

Kärlek till er!



Soon My Friends

Klockan har tickat fram till 09.21 och det är redan ljust ute!! Jar förvånad och glad, man blir liksom piggare av att se ljus så här på förmiddagen. Om dryga 10 minuter sitter jag i bilen påväg mot ishallen och glada småbarn. Jag är lycklig. Har faktiskt sovit bra inatt, vilket jag inte trodde med tanke på vilken sorglig film jag såg igår. Hujedamig så tårarna rann ner för mina kinder. Men aja, tur att det bara var på film!

Nu måste jag borsta gaddarna!




Kärlek!


Min Första Kärlek

Min första kärlek var nog till en kille på dagis tror jag nog. Har några svaga minnen, me inte är dom många inte. Fast vet inte riktigt om jag kan kalla det kärlek, jag visste ju knappt var det va när jag va så liten. Och min äkta första kärlek har inte funnits ännu men man vet ju aldrig,,,en dag så kasnke!


Moped

Chillar hos A med A och M. Snart kommer M, J, D och D perfekt! Kvällen kommer bli super och jag diggar den redan. Idag har det varit rätt chill i skolan och jag förtjänar en riktig stekar kväll. Ska fortsätta chilla och lyssna på Moped. Hi hi.


A Lot Of Things To Do

förlåt för at tjag inte kunde blogga igår. Men hade verkligen för mycket att göra. Först så var det skolan som vanligt, sen skulle jag på ett möte vid 17. Men med tanke på bussförbindelsen skulle jag inget mer än hinna gå av bussen hemma för att sen ställa mig vid busshållplatsen för att åka mot stan igen. Så jag tog med mig ett mellanmål och drog till biblioteket och satt där och läste i circus en 15 minuter till 20 minuter. Sen bar det av mot möte och till sist mddag med farmor och farfar. Sen hem och vila och varva ner, lite stressigt igår vilket ledde till både en och två anledningar som dock är lite för mycket att avsläja här till att jag inte kunde skriva. Vill bara att ni ska veta att det det kan vara det som hindrar mig från att blogga ibland..

Men fokusera framåt och imorogn väntar ett beslut på släjden och en egen lektion på idrotten. Kan ju alltid hoppas på det bästa. Men om beslutet från slöjden så måste jag bestämma om jag ska göra en byxxdress eller en sommarklänning på slöjden.. Svårt val. Ha ha.

Nejmen måste städa och fixa det sista till imorgon!

Kramar från mig.

Skolan

Sitter i skolan och chillar gärnet för att strax ta tag i studierna.. jaja slutar om drygt två timmar, då blire hem en snabbis och sen iväg direkt på ett möte och sen vidare och äta gott med farmor och farmfar! Lär kila nu, vilo passet is ooooooooooooooover..

Lot of love!

Goodnight Sweatheart

Mår inte jätte bra nu faktiskt, har lite ont i magen och har mått smått illa idag, krypningar i benen och yrslig. Antlingen håller jag på att bli sjuk eller så är det nåt annat. Nej usch nu ska jag gå och lägga mig. Och hoppas att jag kan dansa imorgon bitti!


Presentera Mig Själv

En positiv, framåt och omtänksam tjej på 15 vårar som döpts till Julia Willman och jag bor i en liten håla vid namnet Borlänge. Bor i ett område som kallas kvarnsveden i en beige villa med gröna knutar. Huset vi bor i är ett eget designat hus av mina föräldrar. Här bor jag med min Mamma, Min låtsaspappa, Lilla syster samt lillebror. Har också tre andra syskon där två av dom bor till stor del hos sin mamma och den äldsta av dom har flyttat hemifrån.

Jag går på Domnarvets skola med profilinriktning dans. På fritiden pluggar jag och chillar med vännerna. Men för det mesta är jag i ishallen där jag är tränare åt skridskoskolan och tränar själv. Eller så är jag i dansstudion och dansar eller är danslärare åt balettgrupper.

En kort text av mitt liv!


Såhär såg det ut efter att jag ahde sett ut så här..


.. en varm sensommar dag!


Det Lilla Extra

inlägg 01 – Presentera mig själv
inlägg 02 – Min första kärlek 
inlägg 03
– Mina föräldrar 
inlägg 04 – Vad är kärlek? 
inlägg 05 – Om det här vore min sista dag
inlägg 06 -  Min bästa vän
inlägg 07
– Ett ögonblick som förändrade allt
inlägg 08 – Min åsikt
inlägg 09 – Mina syskon
inlägg 10 – Min finaste låt
inlägg 11 – Jag tänker på just nu
inlägg 12 – Mina drömmar 
inlägg 13 – Det här ska jag bli när jag blir stor.
inlägg 14 – Mitt favoritminne 
inlägg 15 – Ett pinsamt ögonblick
inlägg 16 – Detta ångrar jag
inlägg 17 – Mina förebilder
inlägg 18 – Mina dåliga sidor
inlägg 19 – Det här upprör mig
inlägg 20 – Det här får mig att gråta 
inlägg 21 – Det här är jag bra på 
inlägg 22 – Mina rädslor 
inlägg 23 – Min favoritplats 
inlägg 24
– Det här saknar jag.

Early In The Morning

Klockan är nu ca halv sju och klockan har precis ringt, sköönt! Nej faktiskt inte. Men nu lär jag kila, sminka mig, fixa trollhåret, keka frulle och dra några drag med tandborsten på mina vita tandsingar!

Ha en bra dag!

Het Som Solen

som ni ser var jag för lat och orkade inte lägga in bilder idag. Har gått runt och oroat mig lite för skolan imorgon. Shit, jag börjar bli nervös! vet inte varför eller jo vänta det gör jag visst. Blä aja brände mig nyss på locktången och håret ser nu mer ut som ett råttbo. fetaste brännblåsan jag kommer få på lillfingret. Nu ska jag fortsätt aglutta på konferanceresan på kanal fem.

Ses imorgon!

Du Är Den Som Får Mig Att Minnas

Har hunnit återhämtat mig nu efter en väldans intensiv helg .Eftersom att mormor var här och var barnvakt åt lillebror blev jag då tvungen att hjälpa henne runt här i stan med busstrafiken och så vidare. Men vi lyckades och jag hann med att både vara tränare och träna själv på is igår, trots all tidspress. Men det var roligt att få umgås med min bästa mormor!

Idag är dagen innan lov. Jag har faktiskt ingen åsikt om jag tycker att det ska bli bra eller dåligt. Lite smått besviken på förra årets betyg och ser positivt på skolan för att kunna jobba upp dom, ser dock negativitet över alla nationella prov och skit som det! Vila får jag tydligen göra i graven om si så där 80 år.

Nej men jag tror inte att ni bryr er så mycket om vad jag har att säga idag, så jag tänkte at tjag skulle lägga in lite bilder istället..


Bara För Att

Helt slut och inte alls på blogghumör, tänkte bara visa att jag lever efter tre dagars intensiv träning och att jag återkommer när jag återhämtat mig..







Wonderful

Jag har inte varit på såhär bra humör på väldigt länge. Jag hade verkligen glömt bort hur underbart det verkligen känns. Helt galet glad jag är. Och alla pusselbitar föll äntligenpå plats idag, bara sådär. Nu vet jag vad jag vill och det känns så grymt härligt. Jag ska verkligen föröka hålla i det här nu och inget/ingen ska få hindra mig. Alltså jag vet inte avd jag ska skriv amer för att ni förstår hur jävla bra jag mår!!! 

( bloggen krånglar med bilder )  

I Takt Till Musiken

Jag har ont i benen, och ett 6 pack på magen är inte långt borta. Känslan av att äntligen få tröna och dansa var grym. Sjukt  så jag längtar tills imorgon. Det ska bli så himla bra, jag är taggad till 1000 och kan inget än att le. Jag är super glad och jag tror att turen börjar vända. Jag kan inte sätta ord på alla känslor som bara väntar på att få komma ut. Livet är på topp hörrni!





En Stulen Kyss Bör Betalas Tillbaka

Trodde faktiskt inte att blogg.se kunde ha några fel, men jag hade visst fel. Det går som sagt inte att lägga in bilder på bloggen just nu, och ja som ville visa mitt kraschade pepparkakshus.. Nåväl

Idag har jag fått en del gjort fast ändå inte, är typ klar med grov planen till söndag, jag har antecknat viktiga saker och börjat värma upp inför en kommande koeoregrafi för dans intagning på gymnasiet. Jag tror faktiskt att det blir så att jag försöker söka dit och förhoppningsvis kommer jag in!
Hur som helst så är det dans läger imorgon och det ska bli gymt kul. Som jag har saknat dansen.. har inte bestämmt vilka kurser jag ska gå eller så nu på våren eller om jag ska börja som isprinsessa igen.. Hm det är klurigt!

Men för att hålla mitt nyårslöfte så ska jag tänka på nuet. Och inom de närmaste minutrarna ska jag käka, packa och tagga inför imorgon!

Sov gott alla fina!

( Bilder kommer senare )


A Dream

JAG ÄR SÅ GRYMT ARG JUST NU PÅ NÄSTAN ALLT JAG BARA KOKAR JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN OM NI SKULLE SE MIG NU SÅ SKULLE NI SE HUR DET RIKTIGT PYSER UR MINA ÖRON OCH ÖGONEN INKLUSIVE ANSIKTET ÄR HELT RÖTT!!!!!AAAAAAARRRRRRRRRRGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vilken tur att  det bara är en dag kvar tills jag äntligen ska få göra det jag gillar allra mest just nu. Som en dröm i dagsläget! Jag vill verkligen att det ska vara imorgon idag. Längrar så fruktansvärt mycket och det ska bli så kul och jag ska ge allt och ut med all illska och dålig energi för att fyllas med ny och bra energi.

Och på söndag får jag äntligen träffa mina diamanter som glittrar på isen. Det ska bli så skönt att få komma tillbaka med ny fräsch energi och glädje och bara vara. Jag saknar både dom och känslan av att få höra hur skären glider fram på isen, jag kan verkligen inte bestämma mig. Det är så svårt, ibland vill jag tillbaka bara för att få visa att jag faktiskt är bra på det jag gör och ingen kan hindra mig, Men andra gånger vill jag bara känna hur slut jag är i kroppen efter ett äkta fyspass.. Jag är verkligen kluven.



We Weren't Born To Follow

Igår var en väldigt pratglad dag men också en väldigt tröttsam dag. Jag somnade strax efter 22 och sov till 10 idag, jag kunde ha sovit ännu mer om jag hade velat. Men nej, istället låg jag och drog mig till typ 13. Super duper härligt. Dock har jag ont i huvudet nu.

ar det bara jag som märkte hur mörkt det var ute idag vid ca 10? Läste i tidningen att det var solförmörkelse idag. Typ vid exakt 9.38 idag var det något med att solen var 2 % uppe vid horisonten, mycket bra att anteckna här vet ni. Haha.

Idag så ska jag träffa E tror jag. Sen ska jag träna och gå på YOGA. Det är så mysigt och man får så mycket energi så jag vet inte vad. Jag bara babblar på om onödig fakta, nu ska jag smsa E och se vad vi ska hitta på. Eller så ska jag fortsätta planera showen! 

 LATER!

Kung - Sängen

Idag har varit en riktigt lång dag.. Jag har varit med M hela dagen och vi har bara pratat, pratat, pratat och pratat. Det behövdes verkligen vill jag lova. Jag är som ny igen! Men jag är helt slut, ögonloclen vill bara falla ner och sova en lång natt med god sömn.

Godnatt alla fina.


Ingenting

Igår blev en toppen dag. Jag tog det lugnt till ca. 16 då jag bestämde mig för att åka till kupolen och möta mina små vänner. Efter det åkte jag ner till domnarvet och var där i en timme och bara hade det bra. Därefter så åkte jag äntligen och tränade. Först ett kanon medelpass med A som ledare på Friskis & Svettid. Hon är så bra på att peppa och det behövdes nu när alla helger är slut och träningen har blivit lite undanstoppat och glömt. Så grym,t härligt det va att få röra på kroppen och skingra tankaran lite. Men efter medelpasset var det itne över äön utan jag tog mig även tid till väldigt välbehövande YOGA pass som gjorde min kväll. Jag blev så glad och full av energi. Jag hade svårt att sova för att jag var så glad och gför pigg trots att klockan var mitt i natten.

Dock tog denna bra dag ett snabbt vändning och vände ryggen till. Tror faktiskt inte att jag har haft så svårt att slappna av och försöka sova på väldigt länge. Så min natt slutade med knappt 4 timmars sömn. Lite kaotisk sådär och väldigt märklig..

Nu ska jag ta och bädda rent i sängen, sminka mig, fixa håret och ta bussen mot M.

Hoppas ni får en fin dag!





Att Inte Välja Är Också Att Välja

Bland det värsta jag vet är att inte veta vad jag vill. Det blir lite antingen eller. Jag tål inte riktgit det, lite smått allergisk sådär. Fast å andra sidan är det ju det man lär sig av att välja fel och gå vidare för att göra rätt. Måste verkligen rycka upp ogräset och leva livet helt enkelt! 

Ett beslut måste tas......inom kort


Långa Nätter

Skönt med jullov vill jag lova. Men jag skulle föredra lite mindre sömn, jag sover på tok för mycket och hinner typ inte göra något under dagarna. Skärpning. Som plåster på såren kan jag njuta av att få vara utvilad, kanske lite för mycket. Men det är väl så det ska vara på lov, inte sant? Idag så ska jag vara med E och säkerligen några fler. Lite senare ikväll ska jag först träna i en timme och sen på ett yoga pass. Känns som att jag är på g nu och laddar om batterierna för ett nytt fräscht år!



Du Är Gåtan Jag Aldrig Lyckas Lösa

Ja hörrni nu är ju alla dessa stora helger över, i alla fall nu på vintertid. Hur som helst så har jag haft det bra. Lite strul och sådär både över jul och nyår men det är sånt som händer. Allt kan inte gå sin väg hela tiden. Men som nyårslöfte har jag att jag ska tänka positivt på allting. Se livet från den ljusa sidan, det är alltid lite finare och ljusare. Nånting som är fint nu under jul och nyår är framför allt alla tända ljus och en brasa i öppna spisen. Men också alla ljusstakar och jul dekorationer. Just precis nu sitter jag mitt framför pepparkakshuset som väntar så vackert p å att få bli uppätet. Haha. Nej vet ni vad, bara för att jag har börjat blogga igen behövs det inte överdriva. Nu blir det att mysa ner mig i soffan framför en film.



Gott Nytt År!

Ett nytt år med nya möjligheter, elelr hur är det nu man brukar säga? Jag har gett mig på ännu ett försök att skriva här i en ny blogg. Det brukar inte vara min grej att ha tid att skriva här. Men efter en jobbig höst har jag kännt att jag vill ha någonstans där jag kan skriva av mig lite. För det kan verkligen behövas. Men det var förr året, 2010. Nu är det 2011, ett år med nya möjligheter som jag skrev där i början. Nu lägger jag det förflutna bakom mig och fokuserar framåt. Jag tänker köra mitt race och vara mig själv. Leva i nuet samt tänka positivt!

Med detta korta inlägg inleder jag nu en ny start på mitt nya positiva liv! Och inget kan stoppa mig från att vara den jag vill vara!


RSS 2.0
#meny { width: 800px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 120px; }