Visste du att...Burken med ett öppet lock och en siffra i och ett M efteråt  ( i det här fallet en 12a ) betyder att produkten är hållbar i 12 månader efter att man öppnat den för första gången. Ofta hittar man sympolen på hudvårdsprodukter, tandkrämer, smink osv.

En bild från idag


Sol & Bad

Solen har varit på topp idag, nästan inga moln, lagom varmt och ja vädret kunde helt enkelt inte bli bättre än så,, idag! Haha. jag har tillbringat fem timmar i solen med mina bästa på en liten mysig brygga otroligt nära älven. Så om man ville kunde man till och med ta sej ett litet dopp utan att åka iväg med strömmen i älven. Jag som aldrig blir så brun, låg och verkligen pressade för jg tyckte minsann inte att jag hade fått någon färg, men nu några timmar i skuggan så visade det sej att min rygg har fått mer färg än vad den borde, trots att jag använde solskyddsfaktor 30! sSå känslig är jag och det är s sjukt tråkgit...

Men inga sura miner för så fort min nya telefon är fardig laddad drar jag iväg och köper lite skydd och grejer till telefonen för att minska risken att den går sönder, klumpig som jag är!

( Eftersom att mobilen laddar kan jag inte ladda upp några bilder, dom kommer ikväll! )


Fortsättning m.m

Det jag tänkte berätta om intervaller i föregående inlägg var att det är en kondition som är bra för dom som åker bland annat konståkning, orientering, rullskridskor. Intervaller är i övrigt också bra för att kroppen lär sig att återhämta sig snabbt och köra på snabbt igen sen.

Jag har också varit och köpt en ny telefon. Det blev en samsung galaxy ace. Inte den värsta telefonen och inte den sämsta heller. En helt lagom perfekt telefon för mig! Det sägs att kameran på den ska vara bra, så i fortsättnignen kommer det nog att bli många sånna bilder, men såklart andra bilder från våran systemkamera också.

Med andra ord kommer bloggen att få mer frg och form och kommer förhoppningsvis att bli roligare att följa!


Intervaller

I Morse vaknade jag av att strömmen slutade fungera. Har ingen aning om varför den slutade, men det var väldigt irriterande! Ventilationen i mitt rum slutade också att fungera och då blev det fruktansvärt varmt i  mitt rum. Så fem minuter senare bestämmde jag mig för att gå upp.

Det var lika bra för att Maria skulle ändå komma förbi 45 minuter senare så skulle vi cykla upp till Mellsta för en springtur! Vi körde intervaller, både på planmark och u uppförsbacke i sand! Otroligt jobbigt måste jag säga! Speciellt i sanden, hur mycket jag än tog i så kändes det som att jag stannade kvar på samma ställe. Sjukt jobbigt!

Nu ska jag pallra mig ner till kupolen med mami för att köpa ny mobiltelefon! Ångest!


Trixar & Fixar

Jag trixar och fixar med både det ena och det andra här på bloggen. Jag hittar roliga ikoner som man kan sätta in lite var som helst här på bloggen. Ikonerna ger inte bara mer liv och rörelse utan dom gör det även enklare för er att följa mig och se när jag uppdaterar. Jag hade också tänkt förklara lite hur jag har tänkt med designen, varför den ser ut som den gör osv. Men eftersom att den inte är helt klar än så väntar jag lite till med det! Har ni några åsikter eller synpunkter, hör av er till mig i komentarfältet! Jag måste godkänna alla komentarer innan de publiceras så om det är något ni vill tala om men att det inte ska publiceras så skriv det i eran komentar så fixar jag det!

Hur tycker ni att det ser ut? Börjar det lika något eller är jag helt ute och cyklar?
Tack på förhand.Det är tur att mitt tålamod är bättre än den här unga pojkens tålamod! 

Promenix

Godmorgon! har ni sovit gott?

För min del är det dags att börja ladda upp för skolan redan nu, jag ska gå på ett dansgymnasium vilket innebär träning, träning, träning. Jag ser fram emot det för jag blir så glad av att få träna och röra på kroppen. Nu under sommarlovet har jag varit lite slarvig med träningen men har nu bestämt mig för att ta tag i det och komma i form igen! Därför valde jag att ta en snabbpromenix nu på förmiddagen. Dels för att det är skönt att röra på sig och dels för att bränna några extra kalorier. Egentligen ska man powerwalka innan frukost för att åka förbränningen, men idag valde jag att ta den efter frukosten. för att bli lite hungrig till lunchen jag ska på med mina vänner om drygt en timme. Vi ska äta på Agnes, en tahi restaurang här i Borlänge. Aldrig ätit där förut så det ska bli intressant. 


En liten notis för er som aldrig dansat:
PROVA DET. Det är en bra träning, man får både styrka och uthållighetskondition. Dansare är faktiskt också en av världens starkaste idrottare eftersom att i dans tränar man ofta varenda liten muskel från top till tå.


Ha en fortsatt trevlig dag!


Personligt

Jag har länge funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra med min blogg,, jag menar ibland känns det bara fånigt att skriva bara för skrivandets skull och ibland känns det som att jag vill ha någonstans att skriva ner saker och på så sätt få lättare att bearbeta. Sen har jag också funderat på om jag nu börjar blogga igen, vad ska jag blogga om?

Jag personligen tycker att bloggar där det bara mals på om ingenting, man bara trycker in värdelösa ord bara för att liksom. Självlart händer det någon gång för alla att man får bloggtorka och inte vet vad man ska skriva om och bara trycker in lite ord. Men händer det hela tiden tycker jag blir tråkigt och tjatigt. Det var även en av orsakerna till varför jag slutade blogga.

Och anledningen till att jag börjar igen är för att jag har fått insperation från många andra bloggar som sätter tema på sina bloggar. Foto-, hus-, modebloggar osv.. Ofta om något som man tycker är roligt och inspirerande, kanske till och med för att det är ett framtida drömyrke. Jag började fundra på vad jag tycker är intressant och roligt, jag kom då fram till att mitt "tema" på bloggen skulle bli i nåågon form av träning och hälsa. För det är något jag gillar och kanske även vill jobba med i framtiden!

Ni kanske tycker att designen liknar någon annan design eller liknande, jag har tagit insperation från olika bloggar och gjort det till något eget. För varje detalj på min blogg har en personlig betydelse. Men det tänker jag spara tills imorgon.


Fotografering med Cornelia!


Här har ni en film från fotograferingen med cornelia!
Kika in på hennes blogg så får ni se en av många bilder vi tog! JAg är jätte nöjd hon är duktig!


RSS 2.0
#meny { width: 800px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 120px; }