- tha fashion show

















bilderna är inte av den bästa kvalitén om man säger så mend et är några iallafall hyffsat bra!
Och nivin min fina vän var med! Det är hon som lyser upp bilden med de gula rosorna ovan! 

Puss å kram!

- onsdag - torsdag - fredag -






- övningsköra, check!

Idag fick vi våra datorer från skolan. Dom är jättefina och ser ut att hålla åtminstånne i tre år. Sköna tangenter lagom tung och bra helt enkelt!

Direkt efter vi fått våra datorer slutade vi och jag åkte dirket till jobbet. Det var sjukt kul och jag bara älskar det! Jag är nämnligen hjälpledare på dansstudion för en streetdance grupp för barn i 7-9 år. det är riktigt roligt. Jag ser framemot nästa vecka redan nu. Det är roligt att få lära mig en ny dansstil och får mer kött på benen inför framtiden. och ja det är väldigt bra helt enkelt.

Därefter gick jag domnarvsvallen ( en idrottarena ) för att kika på min syster som hade träningsmatch. det var lngesen och jag kände att det var dags att kolla på na nu.

Sen sist men inte minst va jag ute och övningskörde nu på kvällskvisten. Det var mig ett riktigt äventyr, det var både mörkt, trakiferat och nya vägar. och då verkligen helt nya vägar. Min far hade inte ens åkt på den tidigare. och det fanns ingenstans att vända. allmänt nytt och spännande..

Kändes verkligen som ett och sen, och sen, och sen, inlägg, men dagens outfit+modevisningsbilder+annat mått och gott efter att jag tittat klart på idol :)

Kraam!

- modevisning osv

va på upolen ch införskaffade mig ett par nya mys byxor. Kollade också på min otroligt vackra vän sm var med på en modevisnign där!
alla bilder osv komemr upp i morgon för huvudvärken bankar hårt mot tinningarna. godnatt!!

- världens finaste pojke


- Dansa, dansa, dansa

dans dans dans, det är exakt vad som har stått på schemat både på dagen och på kvällen. och därav lite dålig uppdatering. men jag har inte glömt bort er, och en dagens outfit kommer att komma upp imorgon eller senare. det ordnar sig.
Jag var trött i skolan men sen på dansen nu ikväll fick jag världens kick av alla goa glada männinkor på dansen. Men också för att jag älskar att dansa och knde mig väldigt epp på att ta igen förra gången då jag inte mådde så bra. Och det känns verkligen att jag börjar bli vigare och vigare för varje dag, eller tminstånne vecka. Och ddet känns så himla bra för jag ser redan utveckling hos mig själv efter en månad i skolan. och tänk då hur bra jag kommmer vara om tre år. Dans i mitt hjärta!
nu blire dusch, plugg och sova! 

kram på er!!

- sött

söt och motsatsen till igår är dagens klädval. Enligt mig iallafall. vad tycker ni?

- tv4play

jag sitter för tillfället och tittar på tv4play på efter tio med blondinbella. Och då kan jag tänka mig att ni tänker, men varför? men det har att göra med att hon pratar typ om skilssmässobarn och självkänslan osv och det tycker jag är ganska intressant. så därför lyssnar jag på det ;) Väldigt lärorikt på samma gång :)

- Länge leve längesen


- Gitarrackord för nybörjare

Jag nämnde ju att jag skulle börja spela gitarr i ett tidigare inlägg. Och nu har jag börjat och det går... framåt!

- Rock


- Det går bra nu

skolan idag fungerade bra, vi "rensade" luften hela klassen tillsammans med en lärare så nu är relationen mellan klassen och läraren  bättre. Annars var allting annat som vanligt.
Jag var förresten förbi jobbet efter skolan och kommer nu även att jobba fredagar. Det känns jätte bra och jag får mer kött på benen för nästa steg. och jag kommer lära mig en ny dansstil och det känns också kanonbra! Så fredagar och lördagar är ja på dansstudion och på söndagar är jag i ishallen! Hur kul osm helst!!
I övrigt är livet som vanligt, allting rullar på och fungerar som det ska, framåt. Nu blir det plugg innan en lugn måndagskväll i september.

- True talent

Sitter och tittar på true talent, eller ja, förtillfället är det paus. Jag är ganska precis nyduschad och det är så skönt, det är det bästa med söndagar. Att kliva ur duschen ren och fräsch och gå och lägga sig renbddad säng, gudomligt.
På tal om true talent så ställs jag inför prov om mina gitarrkunskaper. Jag har nänligen bestämt mig för att prova börja spela och se om jag är en true talent eller inte. Ska bli intresant!

Nu ska jag städa ihop på mitt rum och fixa allt för imorgon
Ha det bra kära ni :)

- söndagsmys


- Fruktansvärt kallt

Varför måste det vara så fruktansvärt kallt överallt. Håller ju på att frysa ihjäl här på mitt rum! Men funderar faktiskt på att ta en varm dusch nu innan jag måste börja plugga. Har dock inte så mycket plugg och det känns kanonbra. Dessutom så börjar jag senare på tisdag och slutar tidigare på torsdag. En vecka med lugnare tempo helt enkelt.

Har varit iväg och jobbat nu på morgonen. Hoppade in istället för en annan danslärare idag eftersom att hon skulle bort. Och nästa vecka börjar skridskoskolan. Det är nu det börjar bli som vanligt igen. Längtar efter de små söta liven på is!
Avrundar detta inlägg med den här godingen
Adele – Someone Like You

- Dagens



- Här har ni dom



- Salta grodor

Sitter här hemma och käkar salta grodor efter en liten shoppingrunda med mor och far och lillebror. Jag blev ett par skor från hm fattigare men ett par skor från scorett rikare. Kändes skönt att byta skorna från hm eftersom att de kändes plastiga och att de skulle gå sönder när som helst. men nu har jag skorna från scorett som känns betydligt bättre. Det är lite mera sko över det hela och det känns som att de kommer tåla lite mer än de från hm.

- Bara så


- Lättskrämd?

Tror det har varit en sån här "lättskrämda-julia-dagen" Idag. För jag har blivit rädd för minsta lilla..
Började nere i skåpsalen i skolan och ajg ser hur mia dyker ner bakom skåpen. Trots att jag ser och trots att jag vet att hon är där så skriker jag högt och tydligt när hon hoppar fram framför näsan på mig. Alla där i närheten tiittar frågande på mig och jag börjar genast att gapskratta, jag kunde itne hålla mig och mia kunde inte hålla sig. Allt blev bara knaaas..
Sen senare så är jag inne på scorett och ska prova ett par skor, så jag börjar gå mot fotöljen och tittar ner i golvet, Sen när jag komemr fram till fotöljen höjer jag blicken och ser en människa fastklistar på väggen och jag hoppar till. ( Det var ett klistermärke foto av andras johnsson)
Och sista gången var när jag väntade på bussen och en bil tutar och jag hoppar högt på bänken där jag sitter!
Nu ska jag fixa en putfit bild åt er innan jag tänkte gå och dö i soffan framför idol, om det är något kvar av det vill säga innan jag är klar!
Kram kram

- skulle vilja fylla ut gaderoben

Vill ha lite nytt, varma stora kofter och sjalar/halsdukar i massor. Lite smycken skor osv.. en ny dunjacka skulle inte sitta helt fel heller :)
Men måste prioritera då pengarna inte räcker till allt jag vill ha/behöver...

- Det här har jag på mig

Nu ska jag plocka undan det sista på skrivbordet innan jag ta med mig lillebror till kupolen. Måste få tankarna på annat håll :)
Solen skiner och det blåser ute, nu är det höst!!

- rikligt med sömn

helt slut var vad jag va i morse, ville verligen inte kliva upp från värmen. Men nu är ja uppe och ska städa sen ska jag besöka min gamla skola fö jag måste lämna tillbaka en nyckel :)
Vi hörs senare fina ni :)

- Buhuu

bidde ingen vidare dans för mig idag, hade huvudvärk och kände mig allmänt hängig... TYPISKT! 
Men vi tar nya tag imorgon och laddar upp med en ledig dag imorogon! Great! :)

- Mysbyxor + Myströja = Mysdag

Var inte på humör alls för att klä upp mig imorse och därav den mysiga outfiten idag. Men det har varit super skönt att inte behöva bry sig alls om hur jag har sett ut. orka vara perfekt!



- Segt

Har nyligen haft dans och dansteori och nu har jag hål jätte länge. Det är jobbigt, jag vill hem och sova och dansa. Och imorgon är jag ledig, vilket är helt udnerbart! Jag får sova och kan uträtta några ärenden. Toppen!

Nu ska jag ta och kolla mailen en snabbis och sen kila i väg till engelskläraren på ett möte :)

Ha det bra!

- Vad händer?

Lår, fötter? 

kul skämt...

Nu det jag tänkte komma med egentligen. och ursäkta mitt språk men va fan händer på facebook. Idag använder många av världens ungdommar facebook. Nästan alla vet vad facebook är. Men det jag vill är att veta varför alla dessa uppdateringar är bra. Idag kunde jag inte ens hitta logga ut knappen. Hur pinsamt är inte det? Och de uppdaterar för mycket och et blir fel hit och dit och allting krånglar. Jag vill ha tillbaka gamla hederliga facebook. Utan bekymmer och massa problem hela tiden...
Nu ska jag bearbeta ett aggrisionsutbrott med att själv lugna ner mig med tv-tittnade. På dagens schema står det. idol!
Observera att utbrottet inte har med facebook att göra

- Todays

- Stilrent, - Snyggt - bekvämt

- Vart finns själv disciplinen?

Vart finns själv disciplinen? Jag får ingenting gjort och hänger ute på fejjan. Åh, måste ta tag i mig själv nu känner jag. Kanske ska lämna facebook i et par dagar för att komma i fas och hitta en balans mellan plugget och fritiden. Något att fundera på.
Var och hälsade på min kära faster på sjukhuset idag. tyckte verkligen synd om henne liggandes där i sjukhussängen. Det gjorde så ont i mig att veta att hon har så ont och jag kan inget göra. Hoppas du är uppe på benen snart igen!
Men i övrigt mår jag bra!

- Måndag den 19


- Sovmorgon

klockan ringde 7.30 i morse vilket är cirka 1,5 timmar längre än vanligt!
Regnet står som spön i backen och jag gruvar mig lite för den 10 minuter långa promenaden till bussen, utan regnjacka och ett trasigt paraply...

Ha en bra dag så hörs vi i ikväll! :)

- Done

Sådär nu är det klart! Vad tycker ni? Jag är super nöjd verkligen!

- Behind scenes

Lite "Behind scenes" från idag. Jag och min lillasyster agens var och fotade lite, bland annat till en header och en profilbild till bloggen. Hon är faktiskt så pass snäll idag att hon fixar en header åt mig så nu väntar jag i princip bara tills den är klar. 

Men tills dess så får ni väldigt gärna tycka till om vad ni tycker om min blogg. 

kram

- Min sysselsättning för idag


- Yesterday

I wear this!

Here we go again!

nu känenr jag att jag vill blogga igen, hehe. Men tänker inte ge ut min bloggadress än och påminna om att den finns eftersom att designen inte är klar ch ag r itne riktigt nöjd än! Men snart, denna gång komemr jag skriva om sådant som är speciellt för mig och sånt jag tycker är viktigt och intressant att ta upp! Nu är bara uppvärmning.. Men för er som läser min blogg, kika in då och då för inom gång börjar allvaret :D

Ha det bra så länge!

Kram Julia


Lyckliga jag

Från att ha en skit jobbig vecka till att bli på ett så pass bra humör jag nu är på. Jag har underbara personer runt omkring mig som lyser upp mina dagar och bara finns där liksom. Och äntligen har jag fått tillbaka den lyckliga känslan inom mig som bara vill dansa natten lång i takt till musiken och skrika högt av lycka!

RSS 2.0
#meny { width: 800px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 120px; }