- vad är rimligt

det är knappast rimligt att sitta 4 timmar i sträck framför datorn och rå plugga en rapportskrivning för att lärnaren ställde in lektion utan anledning. Mitt huvud är helt fullspäckat med saker och det är tungt och slut. Skulle behöva lov nu nu nu! Men först dansuppvisning. Trodde jag skulle få en pluggfri vecka men icke sa nicke jag går ju estet linjen så det är omöjligt.... FML är helt emot allt plugg hoppas skolan brinner upp och man får ledigt i ett halvår!
Nu ska jag luta mitt tunga och dystra huvud mot huvudkudden och hoppas på en godnattsömn!

- Inspiration

Jag känner att jag behöver lite ny inspiration, speciellt kläder, accosearer, intressen, musik. Min gaderob är proppfull av kläder som jag använt 1000 gånger om, ett stort behov av kläder helt enkelt, Träningskläder som  vardagskläder nattkläder som festkläder. Det känns som att jag tappat min klädstil sedan jag började skolan. Myser ju bara runt i träningskläder hela dagarna eftersom att jag tränar varje dag i princip. Smycken är jag i stort behov av, vill ha nåt som lyfter upp kläderna och göra outfiter mer personlig. Med både smycken, sjalar, väskor och skor. Jag är i stort behov av att hitta intresse bredvid vännerna, skolan och dansen. Vill ha nåt att göra på min dötid. Vill göra av den nånstans. Inte bara sitta och hänga på fejjan. Jag har provat både fotografering och att läsa böcker, men inget av det var riktigt jag! Och musiken, herregud va lätt det är att tröttna. Speciellt när man lyssanar 118 gånger på samma låt för att det peppar en själv när man pluggar. 

Tror ni fattar lite av vad jag menar! Men var hittar jag all denna inspiration!??

Här är lite av en inspirationskälla till mitt rum, en dröm vore om jag kunde få in lite nytt här också!

- Pluggeliplugg och Dans

Har pluggat si så där tre timmar nu så nu får det vara bra, imorgon tar jag tag i det sista med uppsatsen och matten sen lägger jag det åt sidan för kommande vecka. Nästa vecka ska jag fokusera på dansen och dansuppvisningen. Det är mitt prioett vecka 48. Och jag ser så mycket framemot det. Kommer bli så roligt! Har sagt det förut många gånger om, men säger det igen. Nästa vecka kommer bli sjukt rolig! Ni kan inte ana hur härligt det är att dansa för er som aldrig varit på en föreställning. Ta er på någon sådan i framtiden. Värt varje krona!
Nu ska jag fräscha till mig lite och städa upp på mitt rum lite, ser ut som ett bomnedslag för sjutton!
Hejjs!

- Sitter inte helt fel i slutet av februari
bildkälla: Fritidsresor

- Dags att vakna världen

Första advent och regnet står som spön i backen. Gräsmattorna är fortfarande gröna och det är 10 plusgrader. Det är kanske dags för världen att vakna! Hmm undra varför det är så varmt i slutet av novmber? Jo, kanske därför att det är stora klimat förändringar och växthusgaserna ökar. Eller bara för att vädret vill vara så här varmt bara för att jävlas. Jag tycker i alla fall att det är katastorf jag vill ha snö och det nu!

Å det är inte bara vädret som är dåligt, utan också mitt humör. Natten har varit kaotisk, knappt sovit en blund och egentligen sulle jag har varit och hjäplt mamma med nån handbollsgrej vid kvart i sju i morse, men det blev itne av eftersom att jag inte kunnat sova!

Och nu väntar 4 timmars plugg för att göra livet lite bättre. Ett riktigt gnäll inlägg blev det här. men jag sätter punkt på allt gnäll här.

- Som ett litet barn

Dagen har varit fullspäckad med aktiviteter. Först jobb med Hanna i 4 timmar sen till kupolen (!) i all stress och köpa presenter och välbehövande saker. Därefter åkte jag upp på kalas till min fasters sambo Daniel. Alltid lika roligt att träffa släkten. Specillet att träffa alla kusiner som jag så sällan träffar tyvärr. Det är ju så fruktansvärt roligt att leka med dom små. Hur de uppskattar när jag spelar spel och målar och grejjsar. Så roligt, känner mig själv som ett litet barn. Inget jag stör mig på. mer något jag älskar! Jag och min kusin Alvis i somras <3

- Du Är Gåtan Jag Aldrig Lyckas Lösa

Har nyss tryckt i mig en hemmagjord kycklingwrap som inom en snar framtid ska få sällskap av en till. Magen gapar fortfarande tom efter ett tre timmar långt arbetspass på dansgolvet. Även den sista för den här terminen.. tråkigt! Men nästa vecka sätts det igång med repitioner och avslutas med förställning!!! Ser sjukt mycket fram emot det, så roligt!

I övrgt vill jag bara påminna er om att ta vara på det ni har. Medan ni är friska och har nära och kära vid sidan ta vara på den tiden. Alla begår misstag, men låt dig inspireras och följ din magkänslan,låt den leda dig genom livet. Sluta bry er om andras åsikter och tankar. Gå din egna väg och gör det som känns bäst inombords för dig!

Ta hand om dina nära och kra innan det är försent!
- Det här visste du inte

- måste läsa serierna i tidningen varje morgon innan jag åker till skolan 

- måste tvätta händerna innan jag äter något

- måste skriva upp vilken dag det är i telefonen på mitt alarm, så att jag vet vilken dag det är när jag vaknar


- vilken lycklig tjej


- myselipys

Ibland, ofta en dag i veckan, alltså söndagar känns allt väldigt jobbigt och jag faller i en söndag/måndags ångest. eller vad jag ska kalla det. Kalla det va ni vill ni fattar nog vad jag menar ändå. Det känns så långt till nästa helg. Massor av läxaor och långa skoldagar, dans hit och dit, som i och för sig är väldigt roligt. Men väldigt krävande, få timamr med sömn och ännu färre timmar med vänenrna. På söndagarna är de dagarna jag inser hur mycket jag uppsattar mina vänner. Då vill jag bara träffa allihopa och bara mysa och ha det kanonbra!

Nu ska jag åka ikväll för jobbpass nummer 2 :) trevlig kväll allihopa!

- just go with tha flow

går på någon sorts överskottsenergi jag inte trodde fanns, men inget är omöjligt. Snart är det för dansföreställning och jag börjar bi riktigt taggad, det är årets höjdpunkter. Få stå på scn och ta in publikens jubel ;) Nej men stämmningen är verkligen kanoners och det är helt enkelt där jag hör hemma!
Nu ska jag slutadagdrömma och nattdrömma istället! :)
bloggen kommer tas i mån av tid och ork. ni är för goa ni läsare som hänger kvar här fast jag sällan uppdaterar :)

i'm back

är tillbaka på deltid, skriver när jag har tid när jag har lust när jag har nåt att säga när jag vill 

tänkte börja med att bjuda på något som förgyller mina öron just nu
Inte för att rihanna brukar falla mig i smaken men den här gjorde hon braRSS 2.0
#meny { width: 800px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 120px; }