Trodde Inte Kunde Hända Mig

från att vara lite så depp när jag åkte till kupoeln shoppingkväll, till att vara arg och små skrika ut min illska tillsammans med A på kupolen till att bränna pengar och känna lite lycka till att något hel snurrat händer mig. Det är positivt.. tror jag!? Eller?? Mer än så får ni inte veta, men för att göra er medvetet nyfikna så hamnade jag i stor chock då detta plötsligt händer mig!

BTW köpte en nya tröja och en mascara!

Godnatt på er vänner!


Lördag


på lördag taggar jag och ger gärnet!!!
P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version


Om Mig

Jag heter Julia Willman och är 16 år gammal. Jag bor i en nybygg villa i en sliten stad vid namnet Borlänge. Jag bor här med min familj, Mamma, låtsas pappa, syster yste och brodern. Jag har även tre låtsas syskon, en stora syster och två store bröder. De bor inte här men de kommer och hälsar på ibland. Jag går nu sista året i grundskolan på Domnarvetsskola. Där trivs jag bra fast den ligger på ett tråkigt och udda ställe. Min fritid ängnar jag åt konståkning, dans, plugget och vännerna såklart. Jag är även tränare åt små barn inom både dans och konståkning.

Fortsätt läsa min blogg och du kommer garanterat att lära känna mig mer.




Nationella

sitter i skolan redan nu fast vi börjar om 10 minuter. Och då tänker ni, ja men vadå tio minuter är väl inte så mycket. Fats det var ju inte riktigt så,, jag har varit i skolna sen 10 i 8 och skolan öppnar 8, jag var alltså här innan den ens öppnade så jag stod i trapphuset och frös!!! iaf så är anledningen till att jag är här sp tidigt är för att vi har nationellt prov i spanska idag nu på morgonen. och jag ville inte komma försent så jag tog en tidiagre buss... ( hehe) BUSTED!

Jaja ska kolla busstider och sen prov!
Kan iaf inte gå sämre än förra gången, önska mig lycka till!

Ha annars en fin bra dag!

16

wihoooo jag har just lämnat mina dagar som 15åring och övergått till en ny fas och ett nytt år, nu är jag äntligen 16 och jag får köra bil!!!! wihooooo

nu ska jag byta om til ldansen hör av mig ikväll med bilder och presenter!!!!

Sista Gången

Sista gången jag:
- Stänger av datorn
- Går och lägger mig
- Förmodligen näst sista gången jag bloggar
- Som jag packar väskan
- Åt en banan
- osv
SOM 15 ÅR ALLIHOPA!!!!!




1 Dag Kvar

Endast en liten dag kvar, och vad kan det tänkas vara...

Var och pratade med syven eftersom att jag inte fått brevet pga något krångel med rektor och lärare. Jaja ska ställa in mig på att det är i helgen.
För övrigt känner jag mig trött och okoncentread babblar på om allt och ingenting bara för att säga nåt. Bäst att göra lite nytta, blir nog tårta till middag i dag dessutom. MUMS!


orkade inte rotera bilden.. hehe

Vara Dryg Mot Julia Willman Dagen

Rubriken talar, måste ändå få tilllägga att denna dag har varit helt upp och ner vänd. Från att vakna ganska pigg och glad till att undra nu på kvällen varför det som hände hände. Ja, usch och fy ingen dag jag vill uppleva flera gånger iallafall.

Idag har jag kommit lite längre på min uppsats, vilket känns skönt, jag är på gång med den och jag ska nog slänga in ett utkast i min lärares fack redan på torsdag. Då ska den vara klar så jag kan få feedback och få bättre betyg. Hoppas ni antecknade det otroligt intressanta faktan ni just fick reda på..

Ihelgen som sagt händer det grejer och jag väntar fortarande på brev! PANIKK!!


BTW 2 DAGAR KVAR!


min söta vänenr E och H som bakat tårta!
gullungar! <3


Mina Nerver Mina Nerver

Mina nerver tar över mig,, känner hur pressen byggs på hela tiden. Vill bara få det här intagningsprovet, uppsatsen, nationellaproven och allt som har med skolan att göra överstökat. Skulle behöva minst en månad på straden långt från sverige och bara höra ljudet av hur vågorna slår mot strandkanten, bränna mina fötter i sanden på stranden, se solen sjunka ner mot horisonten flera tusentals mil framför mig. Skulle bara vilja lägga mig ner på den varma sanden och se stjänorna kika fram mer och mer. Leta efter lilla och stora karla vagnen på natthimmlen, vara ute hela natten och dansa ha roligt glömma alla måsten och njuta av livet.



Lite Nytt


Den nya blusen från sisters- fram


Den nya blusen från sister - bak

Fick nästan som ett litet paket för at blusen inte skulle skadas, Supergulligt!

Dessa hudkrämer från Odd Molly fick jag av konståkningen som tack-present på showen
Tack så jätte mycket för fina instatser från både åkare, föräldrar, sponsorer, tränare och publik!


Armbandet från guldfynd



Dåliga webbcamera bilder men kunde inte mammas kamera!!

Snart komemr E tillbaka och då ska vi plugga!
Ha en bra dag!

Något Mitt Emellan

Det är söndagf och helgen är snart slut, vilket är bra i för sej eftersom att jag längtar tills på onsdag. Och då undrar ni säkert varför, men det får ni komma på själva eller så kikar ni in här på onsdag så övslajar jag då . Inget stort precis men lite smått bra sådär!

Helgen i alla fall har rullat på och för mig känns det fortfarande som lördag, det gick lite för snabbt igår. Men jag hann iallafall med att köpa mig en super söt blus, smink och anstikstkräm juste ett armband också. Hahah. Ja E sov här inatt och vi kollade på film och hade det bra. Nu är hon på träning och jag sitter här i sängen och hoppas på att rummet städar sig självt, vilket det natruligtsvis inte kommer att göra utan det väntar så gärna på mig.. Baba en massa babbel nu och batteriet i datorn är snart slut och det är långt till laddaren.

Hur som haver så ska jag njuta av denna soliga söndag och få vettiga saker gjort!


en dold talang


Kling och Klang

Sitter här ensam i dansstudion och sjunger medans jag väntar på S. Vid 4 halv 5 drar jag mig mot kupolen för att köpa present åt min vän D som har fyllt år. Sen vidare till D och chilla hela kvällen. Imorogn väntar jobb och chilla!

Där har ni min dag. och för övrigt går dansen ej så bra. Intagningen är nästa helg och jag behöver få klart den idag!!
Dags att sätta fart, men juste jag har rörelsetårka!

Jaja får se till att lösa problemet inem kort och sluta skriva..

Ha en bra fredagkväll!


En Ny


längtar till jag kan gå i klänning utan att frysa!

Dåligt, Dåligt

dålig på det här med att hinna med allt och därför har bloggen återigen lyckats hamna under sängen ett tag. Lovar att bättra mig men just nu är det super mycket att göra, stora skolarbeten som tar mycket tid, och mycket energi och så vidare. Har även nationella prov och övriga prov samt ett liv!

Åhh blir galen snart. jaja nu ska jag iaf äta och duscha och kura mner mig i soffan med snäppet dåligt samvete eftersom att jag inte hunnit med att plugga idag.

Sånt händer,, nu viadre till min todolist!

Kram Kram


Irriterad

Åhhh, irriterad och inte alls glad, det gick sämst på nationella spanska och jag har insett att mitt önskade betyg är på planten pluto.

Verkligen inte på humör för att skriva just nu, måste äta så blir det nog bättre.
Hoppas ni är gladare än vad jag är!


Tårögd

Efter en instensiv dag går jag nu och lägger mig och hoppas på en ljusare finare dag imorgon!


Alltid

Alltid finns det någon annan som är bättre, Alltid finns det någon som ser bättre ut, Alltid är det någon som aldrig gör fel, Alltid finns det någon som beter sig bättre, Alltid är någon snällare, Alltid är någon Nöjdare, Alltid är någon som sköter sig, Alltid är det någon som snackar högt om dåliga sidor så den personen hör. Alltid är det jag som gör fel. Alltid är det jag som gnäller, Alltid är det jag som får höra det dåliga, Alltid är det jag som är den dåliga, Alltid är det något fel på mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Träning

Friluftsdag i maserhallen idag. Det va lite som en prova på dag då vi hade valt olika aktiviteter som vi fick prova på. Jag valde Bågskytte och lekte Robin Hood. Därefter Crossfit vilket var en intensiv och effektiv träning. Sen Spinning och det var skönt att få cykla bort mjölksyran i benen vill jag lova. En hel dag med nya aktiviteter. Så nu blir det crossfit härhemma varje dag!

Nu väntar plugg och återhämting, samt en välbehövlig dusch!

Puss och Kram


Here They Are



Några få bilder av alla vi tog idag, det var super roligt och speciellt när det är så sällan jag gör något med min syster! Hon är jätte duktig och kreativiteten flödar! Super kul verkligen trots att hon tvingade mig stå i iskalla kläder och blöta dojjor. Älskar henne mest! Kika in på hennes blogg som en gentjänst. Klicka bara här!

Musik På Is

Här är lite bilder från förra helgen!







Fotografering

Jag har ju sagt tidigare att jag blivt mer intresserad av att fota, men insåg rätt snabbt att det var roligare att stå framför kameran än bakom. Då mitt tålamod inte är det bästa. Iallafall så var jag och syster yster ute i skogen och fotade i 2 timmar. Det va kul, blött, snöit osv. Tänkte visa er lite senare!

Men först plugga!

SuperMoon

Det sägs att månen ska vara ovanligt nära planeten tellus idag. Det tror jag nog först då jag ser det. I alla fall så skiner solen ute och jag ska ta mig ner till H hade jag tänkt. Nu lär jag sätta fart om jag ska hinna!

Vill också passa på att gratta en vän idag!
Grattis på födelsedagen PB!!

Ha en fin dag mina trogna läsare.

Fråga Mig

Som ni kan se finns under varje inlägg en knapp där det står fråga mig, där kan ni fråga mig hur mycket ni vill.
Dessutom finns även en ruta längst ner i sidospalten till höger där ni också kan fråga mig. Roligt va?

Jag har rutorna kvar men märker jag att de inte används så tar jag bort det!

Nu ska jag ta en sväng om på vardagsrums golvet.
Härlig fredag!


Fredagsmys

Imorogn är det fredag och det ska bli super skönt, är helt slutkörd efter en veckas intensivt tänkade och intensiva händelser. Jaja gjort klaart hemkunskapen tog mig ca 8-10 timmar totalt skulle jag tr. FAst då lägger jag ihop alla timmar jag jobbat med den och inte bara idag! Nu förtjänar jag några timamrs sömn innan klockan ringer vid 6 då det vackert bara är att stiga upp med lillebror! Lämna han till dagis och ta mig själv till ksoaln med både dator och helafaderullan.

Btw, vissa människor har ingen hjärna!

GODNATT!

Otursdag

Gick åt H*****E på nationella. Trörtt och flummig. Känner av skada i knät ibland, Sträckte nacken och orkar inte plugga.

Nu hoppar jag in i duschen och sen sitter jag spikad framför greys och hoppas på att det läker mina små skador!

Måste Få Andas


Så mycket att göra i skolan just nu, och därmed hamnar bloggen under sängen ett tag.
Ska göra klart no för imorgon har vi nationella i kemi. Jippie. Fast... Iallafall efter det väntar en 30 sidor om Andra världskriget. Understrykningspennan i högsta hugg!

En Dag Med Solsken Och Snö Under Skidorna Samt Ett Glatt Humör


Söta tjejer!

Musik På Is

Efter en heldag i ishallen ska jag nu hoppa in i en dusch och klä på mig myskläder, packa upp väskan samt äta något, efter det ska jag ta och fylla i lönerapporten och därefter så ska jag mysa ner mig i soffan. Imorogn är vi lediga och et ska bli super skönt. Drar mig mot slalombacken med E imorogn dessutom. Roligt Roligt.
Sitter och spånar lite ideér redan nu till nästa årets show, ååh det är så roligt!

Bilder kommer senare!

En Helt Okej Lördag

Sitter på mitt golv då mor min ockupperat sängen. Jobbet i morse rullar på som vanligt, dock lite rörigt efter sporlovet och vi hann inte riktigt prata ihop oss. Snart bär det av motishallen och där stannar jag tills ikväll. Imorogn är det show och det vore inte helt fel att kika på den!

Tiderna är 11 och 15. Och det kostar 25kr för barn och 50kr för vuxna! :)

Nu ska jag kika så att allt är med och sen åka. Ha det bra!


Busy Woman

Är exakt vad jag är, nu i två dagar har jag verkligen inte haft tid för dumburken som denna. Har hänt en hel, bla fått tillbaka krönikan (!!!!!!) super roligt att få tillbaka den verkligen. I skolan har även brandlarmet gått 2 ggr och båda var falskt alarm, första gången tröck (förlåt mina ord) en idiot in knappen och hela byggnaden behövde utrymmas ( störta byggnaden också) Båda ggr kom även brandkåren med full mundering. De måste hata domnarvets skola nu,, men som plåster på såret så blev din idoler bland både små och stora barn. Tredje gången larmet gick så testades det docl bara , men det tjöt och jag kunde höra djupa suckar i hela klassrummet.

Nu i helgen kommer dumburken att skjutas åt sidan. Har verkligen inte tid. Show och grejer i helgen!  Det kommer nog bli rätt bra trots allt. i varje fall ska jag ta och ladda uppför jobb och genrep osv tills imorgon.

Till sist vill jag bara nämna; FREDAGSKVÄLLEN ÄGDE FETT MYCKET!


fin bild på en stark tjetj!

Krönika

Jag har upptäckt ett nytt intresse, nämnligen att skriva krönikor. Det är ju super roligt. Jag kan liksom skriva vad jag tycker och känner om något jag stör mig på. Jag får liksom ut mig illskan och irritationen. Det lättar. Haha. Väldigt nöjd över min senaste faktiskt.. Vi får se om den kommer upp här på bloggen, eller ni kanske kan hitta den i tidningen en morgon!

Finally

Äntligen har jag fått röra mina små muskler på allvar. Spaghetti ben, Pinn Ben you name it. Lycka och allt som hör till. Jag pratar såklart om dansen. Kändes så himla skönt att dansa igen och jag älskar koreografierna dansen framförallt i morse är super roligt, och nu på kvällen mmmh älska. Kommer bli så fint.

Haha, lägger ni märke till hur jag hela tiden drömmer mig bort. En riktigt tänkare är vad jag är. Samtidigt som jag är full av energi.. men men, nu sk ajag vakna upp ur min dvala hoppa in i duschen, äta samt trixa lite med plugget.



IKEA Katalogen

Min näsa har varit djupt nerborrad i IKEA Katalogen denna kväll. Blir så inspirerad och längtar mer och mer efter att få tjäna ihop mina egna slantar och bo i en fin lägenhet i Florida... Men sen vaknade jag ur mina dagdrömamr och kom på att jag sitter djupt ner borrad i katalogen för att vi har det som teori läxa på hemkunskapen. Det avr roligast i början, sen mot slutet blev jag otålig. Men nu har jag snart valt ut alla möbler och ska snart sätta mig och beskriva mitt önske hem. Det ska bli mycket roligt att få drömma sig bort lite till..

För att vakna upp ur mina dagdrömmar och återgå till verkligeheten så har även denna dag varit jobbig och så vidare. Imorgon bitte klockan 8.00 står dans på schemat och det känns befriande. Få tänka på nåt nytt och fyllas av ny energi.
Men nu väntar en godnatts sömn med många fina drömmar.

Godnatt hörrni!


Detta Fält Måste Fyllas I

Jag är redan trött på skolan efter 2 dagar.. Det känns inte bra. Det går för långsamt. Vill ha helg och så vidare.
Nu idag iallafall så har jag letat lite inspiration och hjälp för blogg och bloggdesign. Jag tycker att det är roligt. men nu har tålamodet tagit slut. Hittade i alla fall ett program där man kan redigera bilder. Det duger för lilla mig..
Nu ska jag gå och ta tag i Kemiboken,, samt repetera inför nationella provet som är nästa vecka. Negativt ja jag vet. Men man kan ha sånna dagar ibland.


Fin bild på en fin tjej

Lång Dag

Godnatt säger jag nu till er efter en lång och jobbig dag!



Lära Mig Något Nytt

Lite mer bilder, roligare design är något som skulle liva upp min blogg: Tyvärr äät detta något jag är urkass på så om någon vill ställa upp och hjälpa mig eller kanske till och med lära mig så vore det toppen.

Jag har mina små planer i huvudet, ska fundera och klura ett tag till på något alldeles extra och något som beskriver mig!

Intresserade?
Komentera eller kontakta mig på annat vis, facebook, MSN osv.

Trevlig måndag!


Måndagsbarn


Måndag, 4 dagar kvar till helg.

Pinsamt

Haha att skämma bort sig själv är kanske det jag lyckas bäst med.. Ang vasaloppet som sagt mina kunskaper va helt fel.. årtalet stämmde dock verkligen inte men det positiva i det hela är ju att jag nämnde rätt gubbe iallafall. hehe. Men jaja sånt händer. Om två år taggar jag i varje fall till att få åka vasaloppet. Så nu vet ni det.

sitter i skolan och magen kurrar och jag vill äta, bra att maten här är super god. Tummen upp.......fast


Vasaloppet

Idag är gustav vasa hyllad för sitt lopp på två skidor en stav 1922.  eller när det var. I varje fall snaart 100 år sedan första vasaloppet åktes för första gången och gustav vasa va ju den första. Känner några stycken som är med den ena tog sig in på 267:e plats tror jag! Grattis Grattis. Blev lite sugen själv på att vara med där. Fast en bra början är väl att köpa sig ett par skidor! hehe.


Bestämmt Mig


Den visade jag inte ens upp men det är i samma modell som linnena tidigare men i en annan blå färg, fundrar fortfarande på jumpsuiten!

Isprinsessan

Min fredag spenderades uppe hos A. Det var roligt folk vilket resulterade i en myckte bra kväll. Kände mig dock som en höns mamma som tog hand om små kycklingar. Kan va roligt det också! Somnade vid halv 5 inatt ungeför och vaknade vid halv 10 skapligt trött idag vill jag lova. Min lördag har spenderats i soffan antingen i mina drömmar eller framför allt i min läsebok. Den va jobbig att läsa men så himla bra. En bok skriven av Camilla Läckberg, isprinsessan. Inga is prinsessor på is, utan en död frusen flicka i ett badkar handlade boken om. Och sen får man fälja med när dom löser mord och andra mysterium som dyker upp. Men efter 5 timmars läsande är jag helt trött i skallen. Hemsk bok borde tiläggas.

Sitter här relativt utvilad och kanske lite rastlös. Har lite tid på mig att packa väskan och fixa och dona tills imorgon bitti innan melodifestivalen börjar. En slapp lördag med andra ord, men kan vara bar amed sånna dagar också!


Tunatutten

Ska snart bege mig iväg till tunatutten, eller kupolen som de flesta säger. Där ska jag införskaffa mig lite kläder till showen vi har om circus två veckor. HAr faktiskt plockat fram min cykel för första gången i år. Spännande att se hur det går.

Ikväll ska jag vara med mina vänner uppe hos A. Och det kommer blir super roligt. Väntar också på ett brev som jag hoppas komemr till nästa vecka! Längtar ihjäl mig, avslöjar vad det är när det kommer!!


roligt roligt, med dubbelhaka och grejjor


On My Way

Sitter på bussen på väg mot ishallen för ett tränar pass kring 11. Därefter bär det av hemåt för att lämna av väskan och äta lite. Sen vet jag inte, det återstår att se. Minns att jag sa att dagen var fullspäckad igår och det är den. Jag har bara inte bestämmt vad än!

SKYNDA ER TILL ISHALLEN PÅ ETT PROVA PÅ PASS HELT GRATIS 10.45 - 11-30. DET ÄR TUMMEN UPP!!

Övertid Så Att Säga

Är uppe långt efter vad jag borde, ska snart hoppa till sängs då jag börjar jobba vid kvart i 11 imorogn så jag lär väl gå upp strax innan nio. Tjohooo.. men i varje fall så kommer dagen imorogn bli fullspäckad och det tycker jag om!
Fördriver tid och skriver om onödigt.
Ha en fortsatt bra kväll!!

Beslutsångest Kallas Det


Vilken färg??



Vilken färg??

Oerhört tacksam för hjälpen,, kan inte besätmma mig!!


Duktigt Julia

Sådär nu är mitt rum rent och fräscht, nu ska jag ta mig en löparrunda för att sedan göra mig klar tills Kusse komemr hit! Synd att resten av huset ser förjävligt ut!

Men måste sätta fart så att hon inte behöver vänta ihjäl sig.


träningskläderna på!

27 Dagar Kvar

för första gången på länge så ligger jag fortfarande kvar i sängen och klockan är efter 11. Känns väldigt skönt då det har varit en mycket att stå i vecka. HUr som helst så är denna dag inte heller ledig. Idag väntar en löptur, städning av rummet samt att vara med kusin L. Det ska bli super roligt. Va ett tag sen nu. Borde gå upp och börja städa klä på mig träningskläder osv men.. det kändes dock väldigt jobbigt.

Igår så var jag ute i plättbacken med farmor, farfar, faster E, Kusinerna L,I,S,M,A,L och en kompis till S. Vädret var härligt och det var en väldigt perfekt dag.

På tal om ingenting så är det 27 dagar kvar!!!!!!!!!!!!!

Ha en bra dag!


Krångel

gud va blogg.se har krånglat idag. återkommer imorgon!!

Bibblan





Julia Som Sekreterare

Kände mig verkligen som en sekreterare där jag satt bredvid domarna med mitt pennskrin och åkarnas testkort. Jag lärde mig mycket och fick goda erfarenheter av att hjälpa till. Nu ikväll i varje fall ska jag åka ner till  mina vänner i Domnarvet och ta det lugnt hoppas jag. För övrigt har mitt sportlov hittils varit toppen!


överlycklig!!!

Here Comes The Sun

Va uppe redan vid 8 imorse, vilket känns bra då jag nu har hela dagen framför mig, jag har hunnit med ett möte, och en träningsrunda, sprang några kilometer och tränade lite styrka här hemma. Nu taggar vi upp för våren och somamren och kommer i tipp topp form till beachen 2011!

Känns underbart nu när jag väl har sprugit, va väl ett tag en lär jag väl erkänna.
Men ni mina kära små vänenr så ksa jag hoppa in i duschen och fixa och dona lite innan jag drar iväg bortåt ishallen.

Ha en trevlig bra dag! ´Det tänker jag ha för nu är jag lycklig!!!!!



RSS 2.0
#meny { width: 800px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 120px; }