- lämnar 2011 å siktar på ett bättre 2012


Lämnade min egen karriär inom konståkning av många olika anledningarValde istället att satsa på show och dans föreställningar, det är på scenen i dimman som jag trivs som bäst


fyllde hela 16 vårar 


gick för första gången på röda mattan som skulle leda mig och min kavaljer på bal


blev befriad från fängelset efter många års slit och hårt arbete


Mina föräldrar gifte sig <3


bror min tog studenten


Hade en väldigt bra sommar. Jag var på en roadtrip genom halva sverige med min familj, myste med mina bästaste vänner. Skrek mig stum på peace and love träffade nya människor och levde livet. Jag insåg och lärde mig väldigt mycket under denna sommar. Även om mycket verkar ha varit bra finns det en del jag ångrar. Men thats life och man lär sig av sina misstag. gör om, gör rätt!


Jag började utforska och söka egna vägar. Såg världen ur fler perspektiv för att hitta min rätta plats. 


började första året på gymnasiet och började ta dans, träning och jobb alltmer seriöst efter ett år av beslutsångest och ovisshet


Året börjar lida mot sitt slut och jag hade den bästa jul på länge många fina julklappar och överraskningar. Min bästa julklapp jag verkligen inte hade förväntat mig var mitt första dans"jobb". Kan inte avslöja emr än så än, återkommer för vidare information om det i slutet av januari. :)))

även om julen varit bra är det ett minne från juldagen som inte borde få finnas. saknar och älskar dig bästa farbror! <3

Året som gått alltså i text + bild. Idag är det nyårsafton och den ska inget annat än bli perfekt. det blir vad man gör det till och ag vägrar låta någon komma och förstöra den!!

Gott Nytt År Fina Läsare! :) 
Hoppas erat 2011 varit ett händelserikt år, precis som mitt! :D
Puss & Kram

- Gott Nytt År

bara några timmar kvar på 2011. Jag har precis duschat och målat mina naglar. vid fyra tiden kilar jag iväg till min vän för att fräscha till oss innför kvällens bravader. Men innan har jag massor att stryka på min att göra lista för dagen ;) 

Packa, städa osv osv.. Nu kommer snart mormor och morfar och hälsar på lite! :)
Gott Nytt år gott folk!!- fula snyggingar el snygga fulingar your choise!

gif animator

det är allt jag orkar visa er för idag, kvällen har varit helt underbar och imorgon är det nyårsafton. jag längtar! 


- taggelisch

försöker tagga upp till nyår, jag tycker att jag lyckas ganska bra faktiskt. Känner hur lyckan sprider sig i kroppen över snart få dansa, galet, fult, konstigt lyckligt! iiiiippppp

köpte det sista till nyårskvällen, parfym, smycken och strumpbyxor. Och ikväll ska jag på tjejmiddag med dom bästa. livet är lite bra ändå trots att jag är förkyld! :)) - bra, dåligt, sämre.... sämst

Min förkylning blir inte bättre, den blir sämre. Jag blir alltmer orolig för hur nyårnatten kommer se ut.. ÅÅH varför just nu, kan jag inte bara få vara frisk till dagen efter nyår och sen bli sjuk. men inget att göra åt, har klarat mig från feber.....än så länge..- something to think aboutLove Quotes

- just listen to your heartMix the things you love, personality is what style is all about

- tillökning i gaberoben


ringar och amband kan jag aldrig ha för mycket av


en lite mer somrig outfit att använda i utlandet och i sommar naturligtvis. med ett par nylon under shortsen funkar det som en alternativ festklädsel


fungerar också fingemang som vardagsklädel


fest eller vardags, funkar bra till både och.


En vanlig grå kofta, kanske till baletten, kanske till vardags har inte bestämt mig än


ett litet band tllhörde koftan som man kan använda om man vill


mysig träningströja, jag komemr bo i den här!


söt liten morgonrock att mysa i extra länge på morgonen


the new years eve dress


baksida


och dessa nya färger i min nagellackssamling

- shopaholic

har spenderat för mycket pengar på det jag inte skulle. Bestämde mig för att inte handla kläder idag, meeeeeeeeeen vad trodde jag själv när jag gick in på kupolen idag,, ska spendera mina sista engar på en hylla imorgon, eller delar som ska bli en hylla, jag tänkte leka lite händig så vi får väl se vart det slutar! :) 


Klippte mig idag förresten, här ovan ser ni resultatet.. har inte vant mig riktigt än men snart så. Klippte mig gjorde en super duktig frisör. Trivs så bra att klippa mig där. Är ni osäkra på var ni vill klippa er och frågar mig rekomenderar jag hudkällan i kvarnsvedens centrum!

- slösa inte bort ditt liv på önskningar

gräsmattorna lyser gröna och snön syns knappt till, vad är det här... Antar att det bara är att gilla läget och sluta klaga. 

Från att det inte har hänt någonting igår, hade jag i alla fall tänkt kliva utanför dörren idag. Ska se till att få lite ärenden avklarade, men vi hörs senare finisar! :) - lättare sagt än gjort

har nu äntligen hittat ut ur min klädlabyrint inne på mitt rum, igen! Det tar så himla lång tid att städa och vika och stryka kläder men hur snabbt som helst att skita ner och skrynkla ihop kläderna, samt skapa en labyrint på mitt golv. Måste få någon ordning på mitt rum, har bott här nu i över ett år och har fortfarande ingenting på väggarna. Förutom hötalarna i taket/väggen samt en tv. Imorgon ska jag ut och leta ramar hyllor och prylar och gardiner till rummet. Nu ska det bli fint!

Ska också göra något åt mitt extremt slita trollhår. är fortfarande fundersam på om jag ska göra en stor förändring eller bara klippa av topparna. det visar sig! 

Det är mycket pågång nu och det gillar jag. Den största händelsen äger rum redan nu i januari, och det ska bli så sjukt roligt!! iiiipppp- någonting betydelsefullt

igår så kom mina två pärlor på en helt fantastisk sak. De ville göra någonting vettigt med sina liv och undrade om jag ville vara med. Jag svarade natruligtvis ja, jag tänker inte avslöja vad det är förens jag är helt hundra på att det blir av. Men om det blir av kommer det finnas ett otroligt fint minne hos mig. Det är någonting jag aldrig kommer glömma eller ångra. Det var en sån underbart härlig sak att jag blev helt stum nästan. Nu hoppas jag verkligen på att allt går sin väg och att det faktiskt blir någonting som blir av och inte bara sägs. 

- "Vi begränsar vår värld med tanken"

We made it through storms
We made it through rain
It's been a long way and now I'm here
Trying to get back but you gave me
You don't need to save me, you've broke my fears

So, baby, hold on
Now that we come so far
Just listen to your heart

You don't have to save me
Just need you to follow
'Cause we made it all this way
I won't ever give up
Of something that's so strong
Yeah, we made it all this way

Like the new castle's of time
You give me wings so I can fly
You'll always save me
I need you to follow
'Cause we made it all this way

We made it this far gotta hold on on
It's a part of this road and then they get through
I open my eyes and I feel strong
I just need to know I'm here with you, oh

So, baby, hold on
Now that we come so far
Just listen to your heart

You don't have to save me
Just need you to follow
'Cause we made it all this way
I won't ever give up
Of something that's so strong
Yeah, we made it all this way

Like the new castle's of time
You give me wings so I can fly
You'll always save me
Just need you to follow
'Cause we made it all this way

You don't have to save me
Just need you to follow
'Cause we made it all this way
I won't ever give up
Of something that's so strong
Yeah, we made it all this way

Like the new castle's of time
Give me wings so I can fly
You'll always save me
Just need you to follow
'Cause we made it all this way


- Jul hos familjen Willman/Dahlman


- En tanke

Vill skänka en tanke till alla som inte har det lika bra som jag på julafton. Till de som inte har mat för dagen, till de som inte har någonstan att bo, till de som är ensamma, till de som mår dåligt, till de som behöver en extra omtanke!

God Jul på er fina läsare!

- in action


- Två frågor du har

1. Varför är livet så orättvist ibland? 

2. Varför måste vissa trycka ner andra för att att höja sig själv? - Tre av dina styrkor

1. Jag struntar fullständigt i vad andra tycker, det känns så onödigt att trampa i någon annans fotspår när jag kan göra egna. 

2. Jag tycker jag själv ser bra ut. finns ingen anledning att inte göra det. Det är såhär jag ser ut, vare sig jag vill eller inte. Visst har jag saker jag stör mig nå otroligt på, men det är bara att acceptera och lära sig att tycka om det i alla fall. Det blir så mycket enklare att leva med sig själv. 

3. Jag ser insidan hos människor innan jag ser utsidan. Det finns alltid fler positiva saker hos personer än negativa. Är insidan go och rar blir utsidan minst lika fin. Alla förtjänar att må bra och det gör vi när vi sprider kärlek och värme. Var rädd om varandra!

- dan före dopparedan

idag är det julstädning som står på schemat. Innan kvällen ska jag hitta ut ur klädlabyrinten. ag skojjar inte det är sjukt rörigt, hoppas tomten kommer med lite förvarings ställen i julklappen så jag slipper använda golvet. Ser ju förjävligt ut!!

Ikväll sa granen bli klädd också, alla julklappar ska läggas under granen och sen ska jag titta på julfilm! Är så nöjd över alla julklappar iår det ska bli rligt att ge bort. 

Nu skruvas musik och humör upp! Damvippan i högsta hugg. ajöss på ett tag!

- Idolerna

som alla redan vet var fyra av idolerna och hälsade på lilla kupolen. Alla va som galna, speciellt efter André. Ge han inte för stort huvud alla ni fans till honom där ute. Förutom att idolerna var där och drog åt sig massa uppmärksamhet, passade jag och Hedinan på att leta efter nyårsklänning åt henne, vi rensade varje butik. Gav upp hoppet ett antal gånger tills vi slutligen gick igenom vårat sista hopp om att hitta en klänning. Cubus blev vår räddning och hedinan hittade en superfin klänning jag shoppade upp mina sista pengar på två superhärliga nagellack!

En helt grym dag med massa shopping, nu är jag typ pank och lycklig! Jag är också helt slut nu och fötterna värker, skulle passa bra emd ett fotbad, ja så får det bli. Ha det gott alla fina ni! :)


- Fyra svagheter du har

1. om jag är hungrig är allt jag kan tänka på mat. Bokstavligt bara mat och inget annat kan komma in i mina tankar så länge jag är hungrig.

2. svårt att sätta upp små mål i taget, jag vill nå toppen direkt!

3. mitt tålamod är det sämsta, orkar aldrig vänta på något, jag vill att saker ska hända hela tiden så jag slipper vänta på något!

4. Jag är också sveriges största tidsoptimist, stressar och springer iväg till bussar är ett av alla vardagliga exempel. Tillsammans med nr 3. leder det till att mitt liv är stressigt och händelserikt. Men jag gillar det för det är mycket mer positiva saker som hinns med i farten också! - Fem av dina främsta förebilder


1. Den absolut bästa och första förebild är min mamma. Hon är den bästa jag någonsin kunnat få, hon har alltid funnits där som en trygghet, ett stöd och ger mycket kärlek. Jag uppskattar allt hon gör för mig. Hon har uppsfostrat mig till den jag är idag. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder mamma. Du är allt för mig, så bra, så fin, så bäst. Jag älskar dig! <3


2. Isabella Löwengrip är en häftig mogen kvinna som vet vad hon vill. Hon klarar allt hon vill klara av. Hon kör sitt race och skiter fullständigt i andras negativa energi. trots att hon är så känd så skryter elelr utnyttjar hon det inte. Hon är sig själv och låter ingen annan bestämma över henne. En hel häftig kvinna helt enkelt!


3. Angelina Jolie blev en förebild för mig sedan en klasskompis redovisade om henne i skolan. Angelina bevisar att även om man sitter längst ner i klisterburken finns det en väg upp till ytan igen. Hur hårt du än sitter fastklistrad på botten så finns det en väg ut. Angelina Jolie är ett levande bevis. Melinda Emanuellsons redovisning fick mig och säkert många andra att tänka att vill man verkligen något klarar man det. Och det gör man bannemej!


4. Amanda Fondell, endast ett år äldre än mig och är helt grym på att sjunga. Hon vet vad hon vill i framtiden och kör också på sitt eget race. Inte alls förvånad att hon vann idol, hon är en redan en egen stjärna som vågar tro på sig själv och sina drömmar!


5. Travis Wall är en helt underbar koreograf, älskar hans koreografier och budskapet i danserna. En dag ska jag också bli en lika bra koreograf som Travis! Snygg är han också! :D
- falustad, imponerande

det bästa med falun är inte alltid bussen till borlänge. Idag var falustad guldvärt, har hittat en hel nyårsoutfit OCH halva julaftonutfiten! Tänkte visa er senare när ja kommer hem igen ikväll. Måste till kupolen och införskaffa det sista, sen är alla outfitar klara :) 

iiiipppp det spritter i kroppen och jag vill dansa!

- 3 dagar kvar

Jag tycker julen är härlig, släkten samlas och man äter god mat och myser ner sig framför kalle anka vid tre snåret. Efter kalle anka brukar det vara våran tur att få besök av tomten och julklapparna. det är mysigt att sitta samlade och se på när alla öppnar sina julklappar och se alla förväntansfulla blickar hos allihopa. Trots att det är mysigt och så med julklappar och det är roligt att få många julklappar och sådär så tycker jag att det är lite överskattat med julklappar. För mycket kretsar kring hur mycket allting kostar och får man inte något som är tillräckligt dyrt är det inte värt att bli omtyckt. Väl tillbaka i skolan jämför man och ser vem som fick flest och dyrast julklappar istället för att vara nöjd över det lilla men mycket värdefulla paktet. Att glädjas mycket över det lilla paktetet tycker jag är mycket bättre än att bli missnöjd över att man inte fick en iphone eller nåt sånt dyrt fast man kanske inte ens önskade sig det. 

Julen har blivit ett ekonomiproblem istället för en stund där man umgås och myser med nära och kära och bara har det bra. Önskelistorna blir längre och längre, dyrare och dyrare för varje år hos många. Min önskelista består av en sak, att få mer tid med de personer jag inte fått tillräckligt mycket tid med. Med framförallt min farbror som förtjänar ett liv här på jorden och inte i himmlen. Jag älskar och saknar dig otroligt mycket! Det är obeskrivligt...

Ta extra mycket hand om er nu under julen, passa på att njut och ha det bra! Glöm alla bekymmer, imorgon komemr nya!

- fääästis
Jag hade det kanon roligt på soltorgsfesten igår/inatt. Dansade som aldrig förr och (sjöng) kraxade med i alla sånger jag kunde. Träffade trevliga människor och hade det bra. Glömde alla bekymmer och bara levde livet. Är dock väldigt trött och sliten idag, min kropp har inte hunnit återhämtat sig än. Men ska inte klaga för jag kunde inte fått någon bättre start på mitt lov. Tack alla ni som var där och gjorde min kväll så bra :) Nu är jag super taggad till jul och nyår! iiiippp- nästan lite fjärrilar i magen

Jag längtar jätte mycket till ikväll och jag hoppas att det kommer ligga över mina förväntningar. Jag ska på soltorgsfesten och nej jag har inte varit där förrut men mina kära vänenr säger att festen har ett gott rykte. Ja hoppas på det bästa. Gud va jag ska dansa in mitt första jullov på gymnasiet. dansa dansa dansa, och alltid nyktert. Kvällens outfit
- svarta jenas
- spets linne
- armband 
- Converse

Inte det festligaste kanske, dock det enda jag orkade leta fram ur min gaderob, men allt klär en skönhet hörrni ;)
Ha en riktigt härlig kväll!

- iiiiiipppp glad, lycklig, förväntasfull, över taggad

känner att det komemr bli ett bra lov med en bra inledning.
I'll tell you more later! Måste sova nu så jag orkar med allt!! 

Godnatt pojkar och flickor.

- Sex saker du verkligen vill ha


1. En nyårsklänning skulle sitta extremt fint just nu. Överväger att klicka hem den här ikväll och hoppas at den hinner komma innan nyår.

2. Dessa skönheter skulle passa utmärkt till nyårsklänningen! Pumps har alltid varit något för mig :)

3. Lite Solbränna skulle vara som pricken över i:et, jag är nog den mest bleka i hela universum!


4. En liten snäll hund som vill gå långa promenader och sen gå in och mysa. ett perfekt sällskapsdjur!5. Ett par nya springskor till våren är behövligt. Så jag kan springa mig ännu mer i form till beachen 2012!


6. Massor av ringar och andra accosearer piffar upp den tråkiga outfiten. Väskor och sjalar är heller inte något man kan få för mycket av!

- Sju saker du önskar att alla visste

- Bara för att du har det bra och har mycket pengar behöver det inte betyda att alla har det så, spräck egobubblan och kliv in i verkligheten. Det finns de som varken har mat eller vatten för dagen..

- ett skämt för dig kan vara hur roligt som helst men den du skämtade med kan ta illa upp..tänk dig för vad du säger

- alla duger precis som de är

- alla har fler styrkor än brister

- alla förtjänar trygghet och kärlek

- allt negativt för något positivt med sig

- jag har världens finaste familj och vänner

- he is my man


Klicka på bilden för att lyssna på spotify

- fjärde advent

nu var det ett tag sen det hände något här. Jag har haft mycket att göra i skolan och när jag inte har pluggat  har jag varit med mina otroligt fina vänner. De betyder så fruktansvärt mycket och de står mig närmast hjärtat. finns inte ens ord för att beskriva hur bra dom är. förlorar jag de har jag inget kvar. De är mitt allt och jag vill verkligen att de ska ha få en hyllning från mig, det är det minsta de förtjänar från mig. Ni är bäst Emma Andersson, Elnaz Tavacoli, Emma Hedin, Hanna Lönntorp, Nivin El-Jazzar <3
fjärde advent och mycket snö gillar jag också, det är så härligt och nu är det mindre än en vecka kvar till julafton. Jag har fortfarande inget att sätta på mig så jag måste ut och leta något nu i veckan. finast skulle det vara med en juligklänning helst pajetter!


Här 'r en klänning soms tår högst upp på önskelistan, vad tycker ni? jag älskar den!

- bra, bättre bäst

Natrukunskapsprovet gick BRA även om det kändes åt helvete. Jag har gjort vad jag kunnat och sen är det bara att hoppas på det bästa. Julklapparna är snart färdiga vilet är BÄTTRE än att ha alla kvar och stressa sista helgen.  Och hela min helg är bokad med massa roligheter den kommer bli BÄST. Jag känner det på mig, kan inte vara mer än nöjd. 


bild från arkivet,, men visst saknar jag det!

- One day left

bara en dag kvar tills jullovet är här. Eller i varje fall tills allt jävla helvetes plugg är borta för tre veckor. Imorgon är min sista seriösa pluggdag sen kan jag chilla järnet i tre veckor. Och jag har massor inplanerat! 

Är nå så enormt partsugen (!?) jag vill dansa dansa dansa nykter och leva livet! Jag är så sjukt pepp på det och inte nog med det jag är bjuden på en helcool nyårsfest hos en mycket fin vän! Hon kom och föryllde min dag med sitt inbjudningsbort här om dagen! Tack så jätte mycket! Det gjorde slutet på hela mitt år! 

Jag har dessutom en massa shopping kvar med sisådär 0 kr på kontot, men allt brukar lösa sig och jag lever emd den förhoppningen at tjag ska kunna köpa alla julklappar till min familj och den fina nyårsklänningen! iiiiiiiii

Är övertrött utan desslike och jag vet inte vad jag hamnade i för lyckorus, men glad det är jag och tänker fortsätta vara hur länge som helst. Men det där med övertröttheten ska jag gå och göra nåt åt. Taggar dejt med kudden nu! Kram och godnatt på er!


- Restaurang Liljan

Ikväll ska jag ut och äta med ungdomsrådet på restaurang liljan. Det komemr bli jätte mysigt och jag är ganska precis klar med uppfräschningen av mig själv sen skolan. Nu måste jag kila om jag ska hinna! 

Hoppas ni får en fortsatt trevlig måndagskväll :)

- Åtta ovanor

- Facebook, sitter för mycket vid facebook istället för att göra viktigare saker, plugga till exempel.

- Sprida ut mig, har en förmåga att strö saker omkring mig hela tiden, det är ett under på att jag inte tappat bort något än. Peppar peppar

- lyssna på andras goda råd, att lyssna till goda råd gör jag ju i och för sig. Men att följa de är jag sämre på! Är mycket bättre på att ge råd till andra och peppa upp de.

- äter för mycket godis och andra onyttigheter

- går för det mesta å lägger mig försent så att jag blir tvungen att små springa till bussen på morgonen dagen efter.

- äter upp mina pengar i form av mellanmål, godis, sallader you name it!

- tar för givet att jag kan hålla mig varm en hel dag i minusgrader med tunna kläder.

- skrämme rlätt upp mig själv för ingenting, senaste gången var ajg rädd för en självmordsbombare på bussen... Inte roligt då, men nu i efterhand låter det lite fånigt sådär!

- Nio saker som gör dej riktigt arg

- respektlösa människor

- människor som har ett stort ego

- orättvisa

- våld

- pengar

- när man skrivit fetaste smset/meddelandet och får ett "k" tillbaka

- matteboken

- sega datorer i en stressig situation

- djurplågeri

- lite överallt

har hängt och flängt lite överallt idag. Började med ett ryck här hemma på mitt rum, kände att jag behövde städa bort det negativa och tro mig det funkade. Blev lite gladare och kilade senare ikväll till ett jobbpass i ishallen. Tränade med de små och hade det bra. Sn var det dags för pepperkaksbak hemma hos kusinerna med mer eller mindre hela släkten. Det var aknonmysigt. Och mitt upp i allt bak gick några av alla kusiner bort till maserhallen för att kolla på basket. Det blev lite handboll som omväxlig också, tillbaka hem och fortsätta baka, äta och titta på julkalendern. å nu är jag äntligen hemma och pustar ut.

Söndagar sägs vara vilodagarna mina söndagar brukar vara av de allra effektivaste daganra i veckan. Helt slut nu och har massor kvar att göra. bland annat massor av plugg till prov och fix imorgon!

Kram på er alla på tredje advent och allt :)

- blir inte alltid som jag tänkt mig

att förvänta sig något som sedan inte blir av är en besvikelse. denna helg är ett gott exempel. hade förväntat mig en massa häng och prat med mina absolut finaste, men slutade med två kvällar hemma i tevesoffan. när solen lyste var jag först ut en sväng med min lillebror och åkte pulka för att få lite frisk luft så jag skulle orka plugga. nu stannade jag hemma för att orka med att plugga imorgon också. ååå okar inte plugget just nu och stressen bara växer för att hinna fixa de sista julklapparna. gnäll hit och gnäll dit. alla har sånna dagar. idag var det min tur.
godnatt

- fredagsmys


- barnsligt värre

det märks att det är fredag idag. Skrattar, fnittrar åt kassa skämt och är allmänt dryg. Jag välkomnar övertröttheten med ett leende helt enkelt. Folket runt omkring däremot måste ha trott att jag va galen eller nåt. De mötte mig inte med ett leende sanrare en blick som sa ungefär, hur gammal är de egentligen? Vad är det för fel på dig? osv osv. Men inget jag tar skada för. Jag fortsatte skratta, kasta snöbollar, fånga snöflingor med tungan, längta efter att få åka pulka osv osv. Mitt sällskap blev offren och det är ett under att de stod ut med mig en hel dag. Men jag tycker om de lika mycket för det!
Förra vintern i romme! det är min fina vän emmis på bilden :)

- lucia för tidigt

idag vankas det lucia på vår skola, det ska bli mysigt att titta på. Och nu när snön har kan jag inte låta bli att känna lite julstämmning!

- plus minus noll

ju mer termometern sjunker desto mer höjs mitt humör. Jag gillar när det snöar och är lite kallt. Det är så mysigt att åka skidor av alla dess slag, pulka, ljuset, glittret ja nästan allt förutom det gula i snön... Och efter en heldag ute i snön så kan man gå in värma sig främför brasan med en varm kopp choklad, grädde och marsmellows som topping! mumma. 
- Tio saker jag vill göra innan du dör

- resa jorden runt med mina vänner

- dansa på broadway 

- spela in en dansfilm

- bli rik på kärlek

- skaffa ett tålamod

- lära mig sjunga

- bli egen företagare

- inreda min egna lägenhet i miami

- ta studenten

- spendera en dag som kille

- 10 snabba, eller nåt

Många har inspirerat mig till att använda sånna här listor att göra på sin blogg för att få den mer levande. Jag va så trött på dom gamla vanliga och långa listorna så jag ville hitta något annorlunda som jag inte lagt märke till tidigare. Så i tio dagar ( eller mer) hehe beroende på hur mycket tid jag har så tänkte jag dela med mig av följande:Tio saker du vill göra innan du dör
Nio saker som gör dej riktigt arg
Åtta ovanor
Sju saker du önskar att alla visste
Sex saker du verkligen vill ha
Fem av dina främsta förebilder
Fyra svagheter du har
Tre av dina styrkor
Två frågor du har
En tanke


- Jazz med ES11DANHär har ni ett vidoklipp på mig och några i min klass som dansar jazz! Vår lärare Bevita Karlsdotter har gjort koreografin :)

- ✌& ♥

Nu när det är som mest dystert ute, ta hand om varnadra och ge varandra en extra kram. Alla behöver en kram. Sprid kärlek och värme istället för kalla dåliga rykten. Jag är så less på respektlösa människor och tycker faktiskt att världen borde öppna sig. Sluta tryck ner folk för att höja dig själv. Säg komplimanger och andra fina saker till varandra så blir både du och den andra mycket gladare. 

"Det är svårt att ge bort vänlighet när den hela tiden kommer tillbaka till dig"

Peace love and understanding gott folk ♥

- hittat min nya favorit


- tänkte visa er sen

bilder från dansuppvisningen kommer att läggas upp, måste bara hitta en tid att föra över alla i datorn och lägga in dom här. Har sjukt mycket att göra just nu i skolan. Säkert uppmot fem-sex-sju prov dom här sista veckorna innan jul. men lite kul innan jul har jag planerat in och ser mycket fram emot det. Bland annat tomtebollen ska jag och min bästa vän elnazzoo åka och titta på. Det kommer bli askalas!

- dansa

har massor av dans i helgen, det är uppvisning och det är min tur att få leva livet, dansa, dansa, dansa! det ska bli så sjukt roligt. ville bara uppdatera er oma att bloggen blir lidande av all dans. inget att göra åt et, nu ska jag ladda om batterierna så jag kan göra min extremt snygga entré som kråka på scenen imorgon!

RSS 2.0
#meny { width: 800px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 120px; }